101 companii de la stres la succes

mentorat pentru triplarea cifrei de afaceri a 101 companii viabile romanesti


Cea mai mare parte din microintreprinderi nu merg mai departe. Afaceri de 3-5 oameni, perfect viabile altminteri, raman blocate la nivelul mic, al antreprenoriatului de subzistenta.

Oportunitatea oferita de proiect antreprenorilor consta in a da acces la informatie, bune practici, la o baza comuna de resurse, la mentori care sa-i indrume si la finantare pentru dezvoltare. Antreprenorii vor capata incredere sa creasca si vor genera mai multa valoare, vor da de lucru mai multor oameni si vor plati mai multe taxe. Proiectul urmareste sa atraga in program, pe parcursul a trei ani, 101 companii viabile, cu cifra de afaceri de peste 100.000 de euro si cu minim 3-5 angajati, care sa fie ajutate sa-si tripleze business-ul.

Inscrierea si participarea in programul 101 companii de la stres la succes este gratuita, iar implicarea Antrenorilor de Business (mentorilor) este pro-bono.

Cum functioneaza procesul de mentorat?

70 de antreprenori au fost selectati sa faca parte din program in primele doua runde de inscrieri, desfasurate in perioada 10 iunie-10 iulie 2013 si 1 octombrie - 30 noiembrie 2013. Ultima runda de inscriere este in desfasurare - pana la 15 iunie 2014. Mia avem doar 25 de locuri in program.


Aplica Online Acum

Proiectul presupune corelarea mai multor categorii de activitati centrale: agregarea unei baze de resurse accesibila si relevanta pentru antreprenori, organizarea de workshop-uri in care antreprenorii vor invata cum sa faca un buget, un business plan, cum sa gestioneze cresterea, cum sa delege mai bine, direct de la profesionisti sau antreprenor de success, organizarea de intalniri de networking periodice pentru impartasirea experientelor din procesul de mentorat, facilitarea mentoratului, dezvoltarea de parteneriate si atragerea de potentiale surse de finantare pentru antreprenori.

Echipa de proiect este formata din Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Certinvest), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Ina Crudu (Carpatica Asigurari), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team Romania & Op.team Associates), Andreea Rosca (Excel Communications), coordonarea fiind asigurata de catre Sergiu Negut (Wanted Transformation Consultancy).

Implica-te in proiect

Alte proiecte

Ateliere de Antreprenoriat
Ghid Practic pentru Antreprenori
1.001 Startup-uri
Vreau sa fiu antreprenor
Centru Resurse Antreprenoriat
REPATRIOT (HAI ACASA!)
INTRAPRENORIAT

Teme

EDUCATIE BUNA GUVERNARE CULTURA ANTREPRENORIALA COAGULAREA COMUNITATII STRATEGIA DE TARA CAPITALUL AUTOHTON