IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Antreprenorii RBL urcă împreună


Antreprenorii RBL urcă împreună

Drumul spre cel mai înalt vârf al României a fost o călătorie despre răbdare, adaptabilitate şi perseverenţă. În 26 mai 2018, membrii Romanian Business Leaders au format o echipă care a spus DA acestei provocări şi au pornit în ascensiune mânaţi de mesajul „Urcăm ÎMPREUNĂ”.

Am pornit cu un steag cu ai noştri draconi şi mesajul călătoriei pe care l-am purtat, pe rând, până în vârf, acolo unde l-am lăsat să fluture şi să inspire. Lider pe cărarea anevoioasă ne-a fost Ion Lixandru, cel care a lansat provocarea şi care ne va încuraja şi pe următorul traseu programat în 22 septembrie.

Am atins ÎMPREUNĂ vârful care ne aştepta însorit împlinind bucuria reuşitei noastre

Am pornit ascensiunea de la Stâna lui Burnei îndemnaţi de sunetul Cascadei Zbuciumată şi răcoriţi de izvorul ce formează Cascada Valea Rea. A fost o călătorie în care am simţit spiritul de echipă, iar nevoia de a-ţi încuraja colegii pe cărările abrupte, în momentele în care simţi că îţi depăşeşti limite fizice, a scos la iveală lidershipul autentic.
Coborârea spre Lacul Galbena şi apoi în Valea Rea a fost presărată cu momente de cursă pe derdeluş, bulgăreală şi gustare de măcrişul caprei.

Echipa RBL cucereşte Vf. Moldoveanu şi demonstrează încă o dată că provocările mari aduc satisfacţii pe măsură

Întoarcerea în satul Corbi ne-a fost răsplătită cu o masă întremătoare cu produse locale. Mulți dintre noi au rămas a doua zi şi la Rapsodia Păstorească, sărbătoarea comunității ce marchează urcatul oilor pe munte peste vară şi care, la cea de-a 48-a ediţia, a onorat momentul Centenarului printr-un tricolor de 100 de metri.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter