IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Cum să practicăm leadership-ul într-o lume care tânjeşte după lideri şi, în acelaşi timp, nu are încredere în ei?


Cum să practicăm leadership-ul într-o lume care tânjeşte după lideri şi, în acelaşi timp, nu are încredere în ei?

#leadership, hr, resurse umane, hr club, gianpiero petriglieri, master class 

Trăim vremuri cu turbulenţe semnificative în afaceri şi societate în general. Dăm vina pe leadership-ul incompetent sau absent pentru a justifica dificultăţile şi invocăm un leadership nou sau mai bun drept unică speranţă. Dar, înainte de orice, trebuie să regândim semnificaţia şi exercitarea actului de a conduce – şi a învăţa – în mediul de lucru contemporan, caracterizat de ”profesionalismul nomad”, în care oamenii sunt profund ataşaţi de munca lor, dar slab afiliaţi la organizaţii.

Autenticitatea şi mobilitatea au înlocuit loialitatea si promovarea în funcţie ca simboluri ale meritului şi succesului. Iar obsesia noastră pentru competenţa şi eficacitatea liderilor este insuficientă, dacă nu chiar nocivă, pentru încurajarea unui stil de leadership care să inspire încredere în companiile şi comunităţile noastre.

În data de 4 aprilie, HR Club – comunitatea profesioniştilor în resurse umane din România – îi invită pe cei interesaţi de aceste provocări contemporane să participe la Master Class-ul “Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism”, susţinut de Gianpiero Petriglieri, profesor de comportament organizaţional la prestigioasa şcoală de business INSEAD, inclus recent în topul Thinkers50 al celor mai influenţi gânditori de management ai lumii.

Veţi putea afla despre:

-diferenţele dintre era cetăţeniei corporative şi era profesionalismului nomad;

-sursele erodării semnificaţiei şi încrederii la locul de muncă – şi potenţiale soluţii;

-istoria imaginilor şi practicilor de dezvoltare ale liderilor care au avut succes, dar nu mai sunt adecvate;

-rolul crucial al profesioniştilor din resurse umane şi Learning & Development în cultivarea unui leadership de încredere;

-strategii şi practici de HR şi L&D care încurajează dezvoltarea unui astfel de leadership.

Detalii logistice:

Data şi ora: 4 aprilie 2018, 13:30 – 18:00

Unde: Athenee Palace Hilton

Tarif de participare: 475 euro+TVA

 

► Membrii RBL au 10% reducere la acest Master Class foarte interactiv.

Pentru înscriere, trimiteţi un email la adresa tanase@hr-club.ro, specificând calitatea de membru RBL pentru a vi se aplica reducerea de 10%.

Gianpiero Petriglieri va oferi şi Premiul special Developing Trustworthy Leaders Award în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club care va avea loc tot pe 4 aprilie. Mai multe detalii despre Gianpiero Petriglieri se pot citi aici, iar despre Gala HR Club, aici.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter