Detalii eveniment

Regatta RBL #6 Aventură


08 June - 11 June 2017 Aventura

În aprilie 2013, am navigat împreună pentru prima dată, la Regatta RBL, la Limanu. De atunci, peste 50 de membri au participat la una din cele cinci ediții ale Regattei RBL. Mulți au venit de mai multe ori și mulți au venit însoțiți. Regatta este astăzi, cel mai popular eveniment în rândul membrilor RBL.

Cum ieși din Mangalia spre stațiunea 2 Mai, mai mergi doi kilometri și virezi dreapta. După alți doi kilometri, faci din nou dreapta și urmezi indicatoarele spre LifeHarbour. Parchezi și cobori spre recepția amplasată pe malul golfului Limanu. În dreapta ta, câteva zeci de ambarcațiuni sunt legănate ușor de ecourile valurilor mării aflate la câteva mile distanță. Știi că a doua zi dimineață, sambătă, vei fi pe mare într-una dintre aceste bărci. Nu știi deocamdată în care și cine îți vor fi colegii de aventură. Până vei afla, vineri după-masă ești într-o sală de training amplasată pe apă, alături de colegii din RBL, la sesiunea de instructaj tehnic. După câteva ore relaxate în care vorbim de multe ori despre foc, randă, babord, tribord, linia vieții și vom simula volte
și ampanări, suntem pregătiți de petrecere. Arareori se termină noaptea și întotdeauna continuă sâmbătă dimineața, imediat ce urcăm in amabarcațiuni. La micul dejun, afli în ce barcă și cu cine continui aventura.

Ce se întamplă efectiv pe mare, descoperi la prima mană, la a șasea ediție a Regattei RBL, în primăvara anului 2017. Experiența de sailing în sine are darul de a te scoate din zona de confort. Sunt senzații pe care punem valoare în RBL pentru că sunt surse de învățare și creștere. Concursul propriu-zis – Regatta RBL – are loc duminică, iar după premiere și prânz pornim la drum spre casă.


RBL susține independența justiției
Când: 9 iunie 2017 – 11 iunie 2017 toata ziua
Unde: Limanu, Limanu 907160, România

 

SCRISOARE DESCHISĂ despre modificarea Codului Fiscal
Când: 9 iunie 2017 – 11 iunie 2017 toata ziua
Unde: Limanu, Limanu 907160, România

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter