IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Lansare Power-Up by SuperTeach | 24 noiembrie


Lansare Power-Up by SuperTeach | 24 noiembrie

Sunt un milion. Un milion de copii care învață, într-un sistem al contrastelor și controverselor, cât, cum și la ce au dreptul să viseze, ce le este permis în lume și ce este imposibil de atins, cine îi susține, dar mai ales cine îi ignoră. Mulți, paradoxal de mulți, sfidează, însă, condiții și circumstanțe pe care nu le-au ales și urcă România pe podiumul competițiilor internaționale. Aproape întotdeauna, în spatele acestor copii senzaționali stă un profesor pe care nu-l cunoaște nimeni. Și oricum, nu faima ar face diferența.

Power-Up by Super Teachun proiect RBL, le este dedicat lor. Dascălilor care se încăpățânează să creadă că este în puterea lor să schimbe ceva pentru o mână de minți tinere. Profesorilor cărora nu le lipsește nici inițiativa, nici dedicarea, nici dorința de a aduce o contribuție reală comunității din care fac parte, ci doar resursele.

Resurse la care noi avem acces din plin, fie și doar pentru că am fost mai norocoși. Power-Up este, de fapt, o platformă digitală, gândită ca o soluție concretă pentru nevoi punctuale ale educației. Sau, altfel spus, un instrument care aduce împreună profesori cu inițiativă și companii dispuse să investească în proiectele pe care aceștia le-au gândit. Ca un Netflix pentru fapte bune în educație.

Primul pas este să-ți creezi contul de companie pe platformă. Fii fără grijă, nu trebuie să știi de la bun început ce proiect urmează să susții, ci doar că vrei să participi la realizarea unui vis. Promitem nu doar să-ți oferim noi suficente oportunități, ci să fie și atât de “faine” încât să nu te poți opri la una singură.

Atunci când găseşti în platformă ceva pe sufletul tău, sponsorizează cu suma pe care o alegi sau cu bunurile/serviciile pe care doreşti să le oferi. Noi ne ocupăm de formalităţile legale şi te ținem la curent cu impactul pe care l-a avut sponsorizarea ta. Ne gândim la fiecare inițiativă cu mintea unui antreprenor. Ne asigurăm că resursele sunt bine folosite și, mai ales, că la final obținem rezultate durabile. De fapt, selectăm din start doar acele proiecte care au o viziune pe termen lung și care continua, într-un fel sau altul, și după încheierea finanțării. Video aici.

Noi lucrăm deja la Power-Up de aproape un an. Avem si primele proiecte finanțate, dar lansarea oficială este sâmbătă, pe 24 noiembrie la conferința Super Teach.  Prilej bun să-ți creezi și tu contul pe platformă. Dacă vrei să ne fii alături și compania pe care o conduci/reprezinți să devină partener Power-Up, dă-ne un email la team@wearepowerup.ro.

Prin educație, ne facem bine!

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter