Impreuna reusim

GHIDUL PRACTIC PENTRU ANTREPRENORI

Îndrumar pentru primii pași în antreprenoriat

GHIDUL PRACTIC PENTRU ANTREPRENORI

Scopul proiectului

Inițierea românilor în antreprenoriat și contribuția la creșterea numărului de start-up-uri din România și la schimbarea percepției despre antreprenori și oamenii cu inițiativă.

LiderEchipa

Info proiect

Proiectul presupune redactarea, tipărirea, lansarea și promovarea unui instrument de lucru practic pentru antreprenorii aspiranți, care să le dea încrederea, inspirația și cunoștințele necesare pentru a-și concretiza ideile de afaceri. Ghidul Practic pentru Antreprenori este o carte scrisă de 10 antreprenori și șefi de companii din România, o colecție de sfaturi antreprenoriale desprinse din experiența directă de business a autorilor.

Ghidul este structurat în 9 capitole care conduc cititorul de la punctul critic de auto-testare a profilului său de antreprenor, până la redactarea propriului plan de afaceri. Pe parcurs, antreprenorul aflat la început de drum va dobândi cunoștinte practice și teoretice despre cum să își poziționeze și promoveze afacerea, despre ce tehnici de vânzare să folosească în procesul de vânzare, despre cum să angajeze oamenii potriviți și despre ce variante de finanțare a afacerii are la dispoziție.

Ghidul a fost lansat în decembrie 2012, într-un tiraj de 5.000 de exemplare. Tirajul inițial a fost epuizat în decembrie 2013, iar în martie 2014 a fost tipărit un nou tiraj de 5.000 de exemplare.

Coordonatorul proiectului este Mihail Marcu (MedLife) iar echipa este formată din Daniela Crețu (John Maxwell Team), Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing), Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Radu Manolescu (KM Trust), Robert Maxim (Ensight Management Consulting), Laszlo Pacso (Business Days), Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Nicoleta Stoian (Vitafoam) și Claudiu Vrînceanu (Wall-street.ro).

Beneficiari

Români care au făcut sau doresc să facă primii pași în antreprenoriat.

Rezultate

Peste 9.000 de exemplare distribuite în cadrul evenimentelor și proiectelor RBL.

Galerie

Alte proiecte

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter