IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

RBL are un nou board, condus de Dragoș Roșca (Președinte, Delta Asset Invest)


RBL are un nou board, condus de Dragoș Roșca (Președinte, Delta Asset Invest)

 

Din mai 2017, Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori și executivi români: Lucian Butnaru (General Manager, Cegeka), Felix Daniliuc (General Manager, Raiffeisen Leasing), Dan Isai (Owner, Salad Box), Ioana Filipescu (Corporate Finance Partner, Deloitte), Mădălina Marcu (Director Dezvoltare Resurse, ARC), Dragoș Neacșu (CEO, Erste Asset Management), Sergiu Neguț (Business Angel, Co-decan MsM), Felix Pătrășcanu (Managing Partner, FAN Courier), Mihaela Perianu (Managing Partner, AIMS & Dale Carnegie Training), Dragoș Petrescu (Preşedinte, City Grill), Dragoș Roșca (Preşedinte, Delta Asset Invest), Marius Ștefan (CEO, Autonom) și Măriuca Talpeș (CEO, Intuitext). Consiliul Director este condus de Dragoș Roșca, noul președinte al RBL, și de doi vicepreședinți, Dragoș Petrescu și Marius Ștefan.

 

RBL este o comunitate de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii, uniți de dorința de a contribui la un bine public dincolo de interesele de companie sau industrie. Cei peste 170 de membri se reunesc în RBL în nume personal pentru că trăiesc ghidați de valori comune: încredere în România, altruism, integritate și acțiune.

 

RBL este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care oferă o platformă de acțiune și implicare socială pentru liderii din mediul privat. Organizația există prin contribuția membrilor și prin implicarea lor în proiecte, în dialogul cu autoritățile sau în evenimentele dedicate comunității.

 

Proiectele RBL sunt construite pe bază de voluntariat de membrii organizației și includ Programul Ateliere de Antreprenoriat, platforma de mentorat pentru antreprenori startup și scaleup, Mentoria, conferințele inspiraționale pentru tineri, Vreau să Fiu Antreprenor, proiectul RePatriot pentru repatrierea diasporei prin antreprenoriat, Antreprenorești – Adoptă un sat!, pentru revitalizarea satului românesc prin antreprenoriat și Proiectul MERITO, pentru recunoașterea și susținerea profesorilor cu vocație și gândire antreprenorială din România.

 

În 2016, peste 7.000 de români au fost beneficiarii proiectelor RBL, iar membrii comunității au contribuit cu peste 6.000 de ore de voluntariat. În 5 ani de activitate, totalul beneficiarilor direcți ai proiectelor a depășit 25.000 de oameni.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter