IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Șapte membri RBL sunt printre cei mai promițători 50 de antreprenori români, selectați în finala proiectului “Made in Romania” al BVB


Șapte membri RBL sunt printre cei mai promițători 50 de antreprenori români, selectați în finala proiectului “Made in Romania” al BVB

Dan Berteanu (Equatorial Gaming), Dan Isai (Salad Box), Marian Pantazescu (Direct One), Marius Ștefan (Autonom rent-a-car), Mihai Pătrașcu (evoMAG), Radu Timiș (Cris-Tim) și Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm) sunt membrii Romanian Business Leaders selectați în top 50 de companii antreprenoriale românești în competiția “Made in Romania”, inițiată de Bursa de Valori București (BVB).

Competiția este în etapa de selecție finală, în care juriul format din 12 experți români și străini va alege 14 dintre cele mai promițătoare 50 de companii antreprenoriale românești care s-au înscris în proiect. Selecția este făcută în funcție de potențialul de creștere, calitatea strategiilor de business și în funcție de rezultate, iar RBL va fi reprezentată în juriu de unul dintre membri de board, respectiv Dragoș Petrescu.

Cea de-a cincisprezecea companie va fi aleasă de public, care poate vota compania favorită pe www.bvbleague.ro, până la 19 martie.

Cele 15 companii câștigătoare vor fi anunțate pe 3 aprilie, în cadrul galei „Made in Romania” și vor participa în perioada aprilie-noiembrie 2017 la un program de mentorat care va acoperi subiecte precum marketing și branding, strategie și inovare, audit și finanțarea dezvoltării.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter