IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Scrisoare privind modificarea legii ANPC prin OuG 2019


Scrisoare privind modificarea legii ANPC prin OuG 2019

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) a transmis vineri (25 ianuarie 2019) către decidenți din România o scrisoare în care a explicat consecinţele modificării prin Ordonanță de urgență acte normative din domeniul protecției consumatorilor. Scrisoarea a fost transmisă Prim-ministrului, Ministrului Economie, Ministrului pentru mediul de afaceri şi Ministrului pentru afaceri externe.

CDR consideră că proiectul de OUG poate avea implicații negative majore asupra dezvoltării economice a României și asupra satisfacerii intereselor consumatorilor români. Motivele şi solicitările CDR sunt expuse pe larg în scrisoarea disponibilă pe pagina de internet a CDR.

Despre Coaliția pentru Dezvoltarea României

CDR este o inițiativă privată, apolitică, construită ca un acord de colaborare prin participarea colectivă a membrilor săi și reunește organizații cum sunt Camera Americană de Comerț în România (AmCham), Camera Franceză de Comerț în România (CCIFER), Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camera de Comerț și Industrie Română-Germană (AHK), Romanian Business Leaders (RBL), Consiliul Investitorilor Străini (FIC) sau Confederația Patronală Concordia.

Membrii CDR contribuie voluntar cu resursele și expertiza necesară formulării unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului de afaceri. Companiile reprezentate de cele 25 de organizații de afaceri membre CDR angajează peste un milion de oameni și generează aproximativ 50% din PIB. Scopul CDR este de a oferi o bază coerentă pentru consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme care au impact asupra climatului economic și de afaceri din România.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter