IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Tinerii vin cu soluții la probleme reale de business


Tinerii vin cu soluții la probleme reale de business

După 5 ani în care am promovat gândirea și acțiunea antreprenorială în România Vreau să fiu Antreprenor merge la nivelul următor

De la 10 evenimente pe an ce părea un obiectiv ambițios când am început, am ajuns să avem peste 60 de evenimente pe an în aproape toată țara, am vorbit cu peste 26.000 de tineri, am desfășurat workshopuri, am creat comunitățile VSFA din țară și am lansat franciza VSFA. În termeni de vieți schimbate, am sprijinit zeci de tineri să meargă pe drumul antreprenorial la care aspirau și să îi ghidăm în acest drum. Iar totul se datorează vouă, comunității RBL și partenerilor, care v-ați investit resursele în misiunea Vreau să fiu Antreprenor.

De unde vine acest nivel următor

Sunt orașe cu tradiție pentru VSFA în care mergem de câțiva ani, orașe unde tinerii vor mai mult și vor ceva practic. Își doresc un context în care să își antreneze spiritul antreprenorial și creativitatea. Astfel ne-a venit ideea programului Insights.

Prin Insights ne dorim să aducem valoare tinerilor și companilor într-un context la care mediul din România este deficitar: inovația. Doar 10% din companii sunt inovatoare conform unui studiu INS iar totodată tinerii au o perspectivă creativă și “out of the box”. Iar această capacitate poate fi transformată în idei, perspective și soluții la probleme reale din companii.

Cel mai valoros lucru pe care l-am construit în acești ani, pe lângă promovarea unei culturi antreprenoriale la nivel de România, sunt tinerii schimbă-lume cu care am interacționat, iar cu ei vrem să sprijinim comunitatea RBL și companiile din România care își doresc să colaboreze cu Insights.

Beneficii pentru companii: 3 programe în funcție de nevoi

Fântâna de perspective. Un focus group prin care afli de la tineri perspectivele lor (ex: ce își doresc ca viitori angajați sau clienți; cum reacționează la ideile și produsele tale etc.)

Izvorul de idei crețe. Un program online prin care tinerii vin cu idei la o problemă reală pe care o are compania ta.

Tornada de soluții. Un bootcamp prin care tinerii generează, prototipează și testează soluții la problema companiei tale cu ajutorul conceptului de Design Thinking.

Mai multe pe vsfa.ro.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter