IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

VSFA, proiectul RBL care aduce în prim plan gândirea antreprenorială a tinerilor


VSFA, proiectul RBL care aduce în prim plan gândirea antreprenorială a tinerilor

Proiectul RBL „Vreau să fiu Antreprenor” – VSFA aduce alături, încă din anul 2013, tineri pasionaţi de antreprenoriat, liceeni curioşi să afle mai multe de la antreprenori, să le cunoască poveştile şi să aibă parte motivaţie. La fiecare eveniment pun pe agenda zilei oportunitățile tinerilor ce doresc să îşi deschidă propria afacere, cât şi informaţii relevante despre modul în care un antreprenor acţionează şi gândeşte.

VSFA începe noul an cu plin entuziasm 

Infograficul VSFA de mai jos relevă evoluţia lor, însă feedback-ul unui tânăr întâlnit prin conferințele pe care le organizează i-a făcut să conştientizeze de ce lucrează în fiecare zi pentru a inspira liceenii din toată țara.

“Am venit la conferinţă fără gânduri prea mari, ştiam doar cu ce se ocupă, nimic mai mult. Au venit Antreprenori şi ne-au prezentat poveştile lor de viaţă, de asta eram interesat. Am fost până la sfârşit, am ieşit din sală şi primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost că vreau să fac şi eu ceva cu viaţa mea.

Mă săturasem să stau toată ziua şi să dorm, aşa că am discutat cu câteva persoane pentru o viitoare firmă de găzduire web (hosting). Nu ştiu daca era ideea perfectă, dar totuşi, era o idee. După ce ne-am interesat mai mult, nu puteam să îndeplinim condiţiile, aşa că ne-am rezumat la crearea unei platforme educaţionale de cursuri interactive în limba română. Fiind familiarizaţi cu programarea; design-ul Web, nu am avut nevoie de ajutor. Ajunsesem să o terminăm şi am venit iar la „Vreau să fiu Antreprenor” unde am întalnit-o pe Lavinia Ioana Antone, care m-a ajutat enorm cu partea de Marketing.

În momentul de faţă, am ajuns să fiu gata să lansez prima mea experienţă şi de la începutul anului voi face şi Workshop-uri unde voi ajuta elevii şi nu numai să înveţe programare. Mulţumesc „Vreau să fiu Antreprenor!” pentru tot!” – paricipant conferință VSFA

Noi experienţe pentru și mai mulți tineri

VSFA își propune să se extindă și mai mult în țară anul acesta și din luna martie încep o nouă serie de conferințe „Vreau să fiu Antreprenor”. Pentru mai multe informații vă invităm să întrați pe www.vsfa.ro.

Proiectul este posibil datorită echipei, membrilor RBL care se implică și merg la conferințe în toată țara, ambasadorilor VSFA și nu în ultimul rând partenerilor care le susțin activitățile – Banca Transilvania şi BT Club– partener principali, TUI şi Enterprise România – partener logistic, MiniCRM- partener pe digitalizare.

Mai multe despre planurile lor o să aflați la Summitul RBL, pe 15 martie 2018, când fiecare proiect RBL își va prezenta realizările și obiectevul principal pentru anul 2018 în cadrul sesiunii de lucru – Unde producem schimbări și ce impact avem.

În următoare zi, pe 16 martie 2018, va avea loc și o sesiune pentru proiecte noi – Idei care schimbă România. Propunem și facem proiecte care să inspire și să aibă impact. Să facem România o țară mai bună pentru business și astfel, o țară mai bună pentru pentru noi și urmașii noștri.

Mai multe despre Romanian Business Summit aici.

 

 

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter