IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

“Mi-ar placea ca oamenii buni din Romania sa devina constienti de cat sunt de multi” – interviu Sorin Axinte pentru RomaniaPozitiva.ro


“Mi-ar placea ca oamenii buni din Romania sa devina constienti de cat sunt de multi” – interviu Sorin Axinte pentru RomaniaPozitiva.ro

Sorin Axinte – membru fondator al Fundatiei Romanian Business Leaders si partener in compania de consultanta de marketing si comunicare GLUE – vorbeste intr-un interviu acordat Romaniapozitiva.ro despre solutiile Romanian Business Leaders pentru o Romanie performanta.

“Cred ca noi, ca societate, am lasat (ba chiar am stimulat) politicul sa intre in tot si in toate. Este neproductiv. Este cazul ca mediul de afaceri sa-si asume rolurile (firesti) pe care le poate juca in societate. In orice zona a vietii. De la restabilirea ierarhiei normale a valorilor, la reconstructia increderii in Romania, subliniaza Sorin esenta initiativei Romanian Business Leaders.

Ca in cazul tuturor participantilor la Summit-ul din 2-3 februarie 2012, motivatia lui Sorin este una personala. “Cand aveam 20 de ani, ma domina intrebarea “unde sa emigrez?”. Cand aveam 30 de ani, la ordinea zilei era “noi cum facem bani?”. La 40 de ani, am ajuns, in sfarsit, sa ma intreb cum sa schimb eu lumea. In bine, normal”, explica membrul Romanian Business Leaders.

Interviul complet al lui Sorin este disponibil pe www.romaniapozitiva.ro.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter