Poză de profil pentru Ioana Filipescu

Ioana Filipescu

Membru din: 02 February 2011

 • Calitatea în comunitate: Membru în board-ul RBL
 • Compania: Deloitte România
 • Funcția: Corporate Finance Partner
 • Industrie: Consultanță
 • Expertiza: M&A Experience; Corporate Finance; Investment Banking
 • Despre implicarea in Romanian Business Leaders

  Am acceptat cu entuziasm să fac parte dintre organizatorii acestui summit pentru că vocile însumate ale participanților cred că vor reda speranța într-un viitor posibil în România. Sper ca acest grup al elitelor să devină un for inconturnabil, iar mesajele venite dinspre RBL să fie serios receptate de cei de la care se așteaptă adoptarea lor.

 • Biografie

  Specialist în investment banking, cu o experiență de peste 20 de ani în corporate finance și investment banking la EBRD și KPMG, Ioana Filipescu a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani. În decursul carierei a fost implicată în numeroase fuziuni și achiziții și în consilierea unor structuri complexe de project finance, dar și a unor parteneriate publice private. Din 2014, a pășit în antreprenoriat și a condus Filipescu Vișa Financial Advisors, iar din 2016 este partener M&A și Corporate Finance în Deloitte România.

 • Deloitte România

  Deloitte România și Moldova este firmă membră a DTTL, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie. În România, serviciile sunt furnizate de către Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Tax S.R.L., Deloitte Consultanță S.R.L., Deloitte Evaluare S.R.L și Deloitte Fiscal Representative S.R.L. (numite împreună Deloitte România). În Moldova, serviciile sunt furnizate de către Deloitte Touche S.R.L. (numită și Deloitte Moldova).
  Deloitte România și Moldova este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din România care furnizează servicii în următoarele domenii: audit, consultanță, consultanță fiscală, juridică, financiară, managementul riscului, având o echipă de peste 500 de profesioniști români și expați.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter