Detalii eveniment

CAPITALUL ROMÂNESC – implicații și oportunități la 1 an de pandemie


01 April 2021 Business

Anul trecut, la doar 4 zile după declararea stării de urgență, am organizat primul eveniment online RBL, dedicat Capitalului românesc – implicații și oportunități. La momentul respectiv, invitații noștri au oferit perspective despre ceea ce credeau că va urma. Uitându-ne în retrospectivă, unele s-au întâmplat ca atare, altele au luat altă direcție.
Pe 1 aprilie, între orele 17.00 și 20.00, ne reîntâlnim cu o nouă serie de conversații despre cum arată lucrurile la 1 an de pandemie, pe mai multe paliere ale capitalului românesc și antreprenoriatului.
Am pregătit 3 sesiuni de câte o oră și îi vom avea alături de noi pe: Dragoș Petrescu, Mihai Marcu, Felix Pătrășcanu, Marius Ștefan, Dragoș Roșca, Dan Isai, Dragoș Neacșu, Dan Pitic, Iulian Cîrciumaru, Dragoș Anastasiu, Cristina Bâtlan, Angela Roșca, Laura Florea, Sorin Axinte și Sergiu Neguț.
Vom discuta alături de invitații noștri care sunt temele care ne vor face agenda în 2021, care sunt scenariile de funcționare pentru anul în curs și anii următori, dar și despre care sunt informațiile și semnalele de care să ținem cont atunci când luăm decizii.
📍 Cum te înregistrezi?
👉Completezi acest formular.
👉Donezi (opțional) suma de 250 lei în contul: RO82 BTRL 0480 1205 9024 73XX, cu mențiunea DONAȚIE. Banii sunt folosiți pentru a susține activitățile Fundației.
👉Primești ulterior detaliile de conectare pentru participare, pe adresa de mail furnizată în formular.
* În calitate de membru RBL, participarea ta este gratuită și înscrierea ta este asigurată completând formularul. 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter