Detalii eveniment

Eveniment ScaleOut 4×10 Suceava: 6 septembrie, pentru antreprenori


06 September 2023 Business

Start ÎNSCRIERI ScaleOut 4×10: program de scalare pentru companii Regiunea Nord-Est.

10 companii vor fi selectate pentru a merge mai departe în programul de scalare ScaleOut 4×10, oferit de RBL si ING antreprenorilor din Regiunea Nord-Est

Ca beneficiari ai programului de scalare ScaleOut 4X10, antreprenorii au acces la mentori și experți, locali și internaționali. Managerii și fondatorii își vor implementa noul plan de business pentru creșterea afacerii la nivel național și regional, prin activități noi de internaționalizare.

Înscrie-te aici.

ScaleOut 4X10 Suceava este un eveniment organizat Suceava în data de 6 septembrie 2023 de Romanian Business Leaders și ING Bank dedicat antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Est (Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui și Botoșani).

Locație: Hotel Mandachi, Bulevardul Sofia Vicoveanca 107. Înscrie-te la eveniment aici. Locurile sunt limitate.

🎤 Speakeri invitați eveniment ScaleOut (miercuri, 6 septembrie, 09.30 – 12.30):

• Iulian Cîrciumaru, V7 Capital, membru board RBL

• Cătălin Ursu, Director Regional, ING

• Doina Cepalis, fondatoare Te-Rox Prod

• Alina Donici, Managing Partner Artesana

• Iulian Safir, co-owner Safir

 

 

📊 Ce teme vor aborda speakerii evenimentului ScaleOut organizat în Suceava:

• Povești de succes în antreprenoriat

• Model de scalare locală – top 3 bariere întâmpinate în creșterea națională

• Resurse pentru scalare: acces la experți, mentori și specialiști financiari pentru a-și duce afacerea la următorul nivel

• Model de creștere locală și regională – cum adaptezi modelul de business într-un proces de scalare

• Cum faci producție și crești o afacere antreprenorială la nivel național și regional

În urma evenimentului din 6 septembrie, 10 dintre firmele înscrise vor fi acceptate în programul ScaleOut. Ca beneficiari ai programului de scalare ScaleOut 4X10, antreprenorii au acces la mentori și experți, locali și internaționali. Managerii și fondatorii își vor implementa noul plan de business pentru creșterea afacerii la nivel național și regional, prin activități noi de internaționalizare.

📣 40 companii românești vor învăța cum să își scaleze afacerea în cadrul programului ScaleOut 4X10, lansat de RBL & ING Bank. Antreprenorii vor intra în contact cu experți și mentori locali și internaționali.

Romanian Business Leaders (RBL) este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

Participanții la eveniment vor avea acces la informații din studiile de caz de scalare prezentate de liderii din business care și-au crescut propriile afaceri. Prin programul ScaleOut, ne dorim să creăm un ecosistem al firmelor care scalează adresat antreprenorilor din întreaga țară. Suntem foarte încrezători în noul program lansat la nivel național, prin care implicăm mentorii și liderii de business din comunitatea noastră și punem la dispoziție know-how-ul acumulat de RBL. Înscrierile sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!


Comunicat de presă – Pe aici nu se mai trece!
Cand: 6 septembrie 2023@9:30 – 12:30
Unde: Hotel Mandachi

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter