Detalii eveniment

Summitul Romanian Business Leaders 2021


07 September - 09 September 2021 Business

Pe 8-9 septembrie 2021 te așteptăm la RBL Summit 2021! Îți poți achiziționa biletul tău pe summit.rbls.ro!

După o ediție anulată în urma celui mai mare blind spot, COVID-19, ne reîntâlnim să punem sub reflectoare provocările și lecțiile aduse de această pandemie. Chiar dacă locurile în sală vor fi limitate de restricțiile în vigoare, ne vom bucura împreună de discuții cu sens, conținut de calitate și proiecte concrete, ca de fiecare dată în ultimii 10 ani.

Cea de-a IX-a ediție a Summitului RBL scoate la lumină punctele nevăzute și ne arată care sunt efectele lor asupra vieții și afacerilor noastre. Ne vom uita la cum ne-a influențat pandemia businessurile, cum a afectat societatea, educația, relația dintre angajat și angajator și între colegi.

Astfel că, în acest moment sunt disponibile un număr de 100 de bilete cu prezență online pentru conținutul sesiunilor din RBL Summit 2021 și acces la petrecerea de final a evenimentului, la prețul de 250 euro +TVA, EARLYBIRD până pe 31 iulie. Dacă reglementările vor permite, vom suplimenta biletele cu prezență în sală, care sunt în acest moment acordate cu prioritate către membri comunității RBL cu schemă completă de vaccinare. Biletele pot fi achiziționate de pe summit.rbls.ro.

Pentru a intra în posesia codului de colaborator RBL te invităm să ne scrii la contact@rbls.ro.

Într-o lume în care globalizarea a devenit regulă, succesul e doar o chestiune de perspectivă. Acceptă provocarea și vino să privești lucrurile în ansamblu, din unghiul care nu-ți blochează perspectiva.

* Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor reglementărilor împotriva răspândirii COVID-19 aflate în vigoare la momentul respectiv. Numărul de locuri în sală la eveniment poate fi modificat în orice moment conform restricțiilor, iar persoanele afectate de această situație vor putea avea acces online.


[Comunicat de presă] Azi a mai murit un sat. Timpul nu mai are răbdare
Cand: 8 septembrie 2021 – 9 septembrie 2021 toata ziua
Unde: J.W. Marriott Grand Hotel

 

Antreprenoriatul și sustenabilitatea, percepute prin ochii tinerilor
Cand: 8 septembrie 2021 – 9 septembrie 2021 toata ziua
Unde: J.W. Marriott Grand Hotel

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter