FAN Courier

FAN Courier este o afacere 100% românească, pornită de trei antreprenori care au avut dintotdeauna încredere în potențialul pieței românești: Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai.

Din 1998 FAN Courier livrează nu doar plicuri și colete, ci și idei și gânduri bune – atât pentru clienți, cât și pentru întreg mediul de business.

Cu peste 7500 de angajați, FAN Courier este printre cei mai mari și mai puternici angajatori din România, iar flota performantă de 4500 autovehicule străbate peste 100.000 km în fiecare zi pentru a livra peste 300.000 de colete acolo unde sunt așteptate.

Prin investiții și inovații constante, dar și prin experiența acumulată în 24 de ani de activitate, FAN Courier oferă servicii de cea mai înaltă calitate partenerilor de business din toate domeniile – retail, banking, FMCG, industria auto etc.

Din 2021 FAN Courier operează și pe teritoriul Republicii Moldova prin 8 sedii deschise în cele mai importante orașe, fiind primul serviciu privat de curierat rapid de peste Prut.