Impreuna reusim

ANTREPRENORIA

cresc antreprenorii, crește România

ANTREPRENORIA

Scopul proiectului

ANTREPRENORIA, UN ONE-STOP-SHOP PENTRU COMPANII SCALE-UP, COMPANII CARE VOR SĂ DEVINĂ JUCĂTORI CHEIE SAU LIDERI ÎN PIEȚELE LOR.

LiderEchipa

Info proiect

Primul pas – Selecția

De două ori pe an, prin interviuri 1on1 și cu ajutorul unui juriu format din lideri de business, selectăm antreprenori de impact care să poată, în urma experienței  Antreprenoria, să conducă inovația în piața lor, să devină modele, să maximizeze valoarea produsă și să creeze noi job-uri – antreprenori care să transforme industrii, comunități, România.

Pasul doi – Scalarea

Odată selectați, antreprenorii primesc soluții standard și personalizate din partea echipei de proiect, a liderilor, mentorilor, adviserilor.  Ciclul minim de sprijin durează cel puțin 1 an calendaristic.

Principalul partener în modelul de scalarea este rețeaua de aproape 200 de lideri de business din jurul comunității Romanian Business Leaders.

Pasul trei – Multiplicare și Give Back

Ne propunem să creștem antreprenorii care vor crește România. Ne dorim ca ei să devină modele care să influențeze norme sociale legate de antreprenoriat, să inspire alți antreprenori să vrea mai mult și să își asume riscuri sau să inoveze. E vorba despre multiplicarea efectului RBL în România. Ne propunem, ca in viitor, acești antreprenori să devină membri ai Romanian Business Leaders și să dea înapoi din cele învățate.

SCALAREA

Ce problemă rezolvăm?

Antreprenoria rezolvă problema antreprenorului în creștere accelerată care se simte depășit de viteza cu care lucrurile evoluează în jurul său și se lovește de următoarele bariere:

– Lipsa modelelor de scalare

– Acces limitat la talente și manageri

– Lipsa unei rețele de sprijin și a mentorilor

– Accesul la capital

Soluția noastră?

Scopul este să creștem companii care să devină jucători cheie în piețele lor – pe scurt, pepiniera de viitori membri ai Clubului Romanian Business Leaders. Începi cu Ateliere de Antreprenoriat (Ateliere Scale-Up) și adaugi noi module în funcție de nevoile tale.

– Ateliere de Antreprenoriat Scale-Up – modele și metode de scalare din situații reale de business

– Mentoria – doi mentori , simultan, alături antreprenori în drumul către leadership în industria lor

– Advisoria (Board of Advisors) – alături de antreprenori în momente cheie pentru scalare

– Acces la Capital (Finanțare) – alături de antreprenori în planurile lor financiare de scalare

Cine te sprijină ?

Temelia modelulului nostru o reprezintă cei aproape 200 de lideri de business din jurul comunității Romanian Business Leaders, care aleg să contribuie voluntar pentru a crește antreprenorii care schimbă industrii.

Beneficiari

Scale-up = business-uri mai mari care au găsit deja modelul de business replicabil însă vor să își ducă afacerea la următorul nivel, național/internațional, cu potențial de a deveni lideri în domeniul lor. Antreprenori care vor să învețe din exemple de scalare, dornici să își dezvolte o reţea de antreprenori asemănători.

Rezultate

Vezi ce spun alumni Antreprenoria aici și aici

 

Parteneri proiect

Vino lângă noi să creăm împreună noul val de lideri antreprenori din România, vino să dăm înapoi din ADN-ul RBL și să ajutăm antreprenori mai mici să crească.

RolUndeCandCat timp
Vorbitor la Ateliere de Antreprenoriat Scale-UpBucureștidiverse date4 ore / an
Mentori în MentoriaRomâniadiverse date12 ore /an
Advisor în AdvisoriaRomâniadiverse date12-18 ore / an
Sponsor AntreprenoriaRomâniamartie 2019 - martie 20202 ore / luna
ImplicĂ-te În proiect

Alte proiecte

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter