Impreuna reusim

NARADA

Soluții de finanțare pentru inițiativele profesorilor

NARADA

Scopul proiectului

POWER-UP este o platformă care aduce împreună profesori motivați, cu inițiativă, și companii dispuse să investească în viitorul copiilor din România.

LiderEchipa

https://narada.ro/

Social media:

Info proiect

PASUL 1

Profesorii, învățătorii sau educatorii din școlile de stat completează și trimit formularul de înregistrare cu detaliile proiectului pentru care au nevoie de finanțare. Proiectul trebuie să dea dovadă de viziune pe termen lung, să aibă un efect pozitiv asupra copiilor și să îmbunătățească procesul de învățare, să își propună un obiectiv clar și să includă o estimare de buget.

PASUL 2

Un voluntar POWER-UP validează proiectul. Dacă este necesar, revine cu întrebări și sugestii pentru profesor.

PASUL 3

Se formulează proiectul în varianta finală și se publică în platformă unde își așteaptă sponsorii. Companiile partenere pot alege unul sau mai multe proiecte pe cale să le finanțeze integral sau parțial.

PASUL 4

Odată finanțat, proiectul prinde viață și este urmărit de echipa POWER-UP.

Beneficiari

 1. Profesori cu inițiativă care dovedesc spirit antreprenorial și propun proiecte prin care îmbunătățesc actul educativ și condițiile efective în care pentru elevii săi învață.
 2. Companii dornice și dispuse să investească în dezvoltarea educației din România, susținând proiecte cu spirit antreprenorial lansate de dascălii din școli.

7 avantaje ale unei companii partenere PowerUP:

  1. Fiecare companie parteneră beneficiază de PR și promovare atât pe platformă, pe propriul profil personalizat pe care sunt menționate toate cazurile sprijinite, dar și în rândul partenerilor media ai platformei în etapa de follow-up a unui proiect încheiat cu succes.
  2. Donațiile sunt complet deductibile. Donațiile în bunuri sau bani sunt făcute către RBL, care donează mai departe către beneficiarii finali, fie ei profesori din sistemul de învățământ de stat, școli sau alte instituții de învățământ public.
  3. Parteneriatul unei companii cu platforma este gratuit. Prezența unei companii pe platformă nu generează costuri de la sine. Sunt antamate donații în bunuri, bani sau servicii doar în momentul în care reprezentantul unei companii alege un caz pe care dorește să îl sprijine și menționează explicit valoarea oferită.
  4. Accesul facil la o varietate mare de inițiative din educație din care compania poate alege. Inițiativele prezente pe platformă pot fi de sprijin al performanței și excelenței, dotări și utilități, eficientizarea procesului de învățare, activități extracurriculare, sănătate și nevoi de bază ș.a.
  5. Inițiativele prezente pe platformă sunt curatoriate de voluntarii din echipă. Înainte de a fi aprobate, este verificată eligibilitatea inițiativelor, compatibilitatea cu misiunea proiectului și cu valorile RBL. În această etapă, profesorii primesc suport în a-și contura inițiativa astfel încât impactul să fie unul atât amplu, cât și sustenabil.
  6. Companiile partenere economisesc timp și resurse interne, dat fiind că inițiativele PowerUP beneficiază de follow-up, dar și de cercetarea ante-depunere efectuată de echipa de proiect. Nu mai e necesar ca sponsorul să investească resurse suplimentare umane sau financiare în aceste etape.
  7. PowerUP funcționează pe principii antreprenoriale. Platforma își autosusține integral costurile din veniturile generate prin retenția a 10% din bugetul câștigat de fiecare proiect înscris și finanțat cu succes pe platformă.

   

Rezultate

Vezi proiectele în curs și cele deja finanțate pe site-ul Power-Up!

Parteneri proiect

Prin educație, facem bine România! Vino alături de noi și împreună schimbăm viitorul copiilor din toată țara.

RolUndeCandCat timp
Voluntar Power-UpBucureștiDiverse date4 ore / lună
SponsorOriunde în RomâniaDiverse date2 ore / an
ProfesorOriunde în RomâniaDiverse date4 ore / an
ImplicĂ-te În proiect

Stiri proiect

Power-Up: O soluție concretă pentru nevoi reale ale educațieiPower-Up  s-a născut din dorinţa de a transforma educația într-o experiență frumoasă, accesibilă şi uşoară. Este prima platformă din România, pe care profesorii dedicaţi şi întreprinzători fac cunoscute iniţiativele lor, menite să sprijine dezvoltarea elevilor, cu scopul de a obţine de la companii resursele necesare implementării. Credem că educația este cel mai puternic motor pentru ...
Lansare Power-Up by SuperTeach | 24 noiembrieSunt un milion. Un milion de copii care învață, într-un sistem al contrastelor și controverselor, cât, cum și la ce au dreptul să viseze, ce le este permis în lume și ce este imposibil de atins, cine îi susține, dar mai ales cine îi ignoră. Mulți, paradoxal de mulți, sfidează, însă, condiții și circumstanțe pe ...

Alte proiecte

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter