Impreuna reusim

ScaleOut

ScaleOut

Scopul proiectului

40 de companii românești din patru regiuni ale țării vor fi selectate în ScaleOut 4×10 – program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank. Programul este destinat antreprenorilor cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, cu ambiții de creștere la nivel național și regional. Companiile vor fi alese din regiunile Centru, Nord-Vest, Nord-Est și Sud-Est.

RBL și ING sunt alături de antreprenori pe întreg procesul de creștere, de la realizarea planului de extindere, până la implementarea acestuia.

LiderEchipa

Info proiect

Scale-Out este un proiect de internaționalizare a afacerilor românești, bazat pe schimburi de experiențe profesionale între antreprenori români și potențiali parteneri din țările străine. Scale-Out se va extinde pe termen scurt și mediu cu interacțiuni de business în cele mai mari piețe din străinătate, astfel încât să ajute antreprenorii români interesați de internaționalizare.

Studiile arată că prezența internațională directă a firmelor românești este modestă, astfel încât numărul companiilor autohtone care efectuează investiții străine pe piețele externe este de aproximativ 20 într-un singur an. În același timp, firmele autohtone realizează doar 30% din exporturile românești.

Beneficiari

Rezultate

Stiri proiect

RBL lansează “Start-Up Bridge” – platformă de interacțiune între antreprenorii români și cei străiniFundația Romanian Business Leaders (RBL) lansează Start-Up Bridge – proiect de internaționalizare a afacerilor românești, luni, 19 iunie, la Sofia, în cadrul unui schimb de experiențe profesionale între 20 de antreprenori români și potențiali parteneri din Bulgaria. Studiile arată că prezența internațională directă a firmelor românești este modestă, astfel încât numărul companiilor autohtone care efectuează ...

Alte proiecte

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter