IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

1 Mai Antreprenoresc: magia bucatelor, a naturii și a ideilor, la Corbi


1 Mai Antreprenoresc: magia bucatelor, a naturii și a ideilor, la Corbi

De 1 Mai, antreprenorii au dovedit o dată în plus că nimic nu le poate sta în cale, fie că este vorba de afaceri, fie că este vorba de distracție! Ei au sărbătorit deja tradiționalul 1 Mai Antreprenoresc în pitorescul Corbi, unde ploaia a dat un farmec aparte zilei, antreprenorii locali din grupul de organizare răspunzând cu entuziasm jocului de-a v-ați ascunselea al soarelui.

Participanți veniți din București, Constanța, Sibiu și alte orașe, alături de familiile lor, au fost încântați de bucatele preparate de chef Samuel Le Torriellec, care a fost, ca întotdeauna, sursa de răsfaț culinar a evenimentului. El a transformat delicioasele produsele locale într-o magie iar mielul de Corbi la ceaun i-a fermecat iremediabil pe aleșii oaspeți și i-a inspirat pe pasionații în ale gastronomiei să își dedice talentul preparării unei irezistibile tocănițe de vânat la tuci.

Primitorul Corbi și-a confirmat și de această dată rolul de muză pentru chef Samuel, un adevărat ambasador al zonei, care și-a propus să organizeze work-shop-uri pentru proprietarii de spații de cazare, în care să îi orienteze către folosirea exclusivă a produselor locale în meniurile oferite turiștilor.

Și cum cele mai durabile povești se nasc la… gura focului,  Andrei Grigorescu, un tânăr din comunitate care a participat la petrecere, a cerut suportul programului “Antreprenorești” de a fi consiliat pentru a demara un start-up, inspirat fiind de acțiunile asociației Romanian Business Leaders. Rezultatul a fost imediat – a fost deja inclus într-un grup suport de mentori care îl vor susține în demersul său de a construi un glamping.

 

Întreaga zi a fost condimentată cu voie bună și bucurie, așa cum le șade bine antreprenorilor, când se întâlnesc de 1 Mai Antreprenoresc!

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter