Împreună e mai bine

COMUNITATEA RBL

RBL este una dintre cele mai reprezentative comunități de antreprenori și lideri de companii din România. Organizațiile pe care le conduc cei 340+ membrii RBL produc peste 5% din Produsul Intern Brut al României și angajează peste 90.000 de români.

Lucrăm și ne place să petrecem timp împreună pentru că trăim ghidați de valori comune. La bază este încrederea în România, pentru că ne pasă de viitor și de ce lăsăm în urma noastră. Apoi vine altruismul, din credința că bunăstarea societății rezultă atunci când lucrăm împreună și ne ajutăm unii pe alții. Integritatea este filtrul de onestitate și bună-credință în RBL. Fără ea, dispare încrederea. În final, acțiunea este cea care concretizează energia și bunele noastre intenții, prin proiectele RBL.

Avantaje membri

INTRĂ ÎN CONTUL TĂU RBL

Accesezi datele de contact ale colegilor membri, publici anunțuri către ei și vezi anunțurile lor.

CE ÎȚI OFERĂ COMUNITATEA RBL

Vezi aici toate tipurile de beneficii pe care le oferim membrilor

ÎNTÂLNESC OAMENI CA MINE

Cunosc antreprenori și CEO cu aceleași valori ca mine.

SCHIMB CEVA

Pornesc și/sau contribui la proiecte care fac România o țară mai bună pentru business și contribui la politici publice în educație, antreprenoriat, fiscalitate și alte domenii.

SOCIALIZEZ ȘI ÎNVĂȚ

Schimb idei cu oameni în care am încredere. Cunosc oameni noi, cu care pot dezvolta noi proiecte de business.

AM ACCES LA EVENIMENTE SPECIALE

Pot participa la întâlniri de networking, la întâlniri cu lideri din administrație, la evenimente private și am condiții speciale pentru înscrierea la Summit.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter