Poză de profil pentru Anca Rarău

Anca Rarău

Membru din: 08 March 2016

 • Calitatea în comunitate: Membru
 • Compania: Brandlogic Advisory/BRANDOCRACY
 • Funcția: Managing Partner/Fondator
 • Industrie: Consultanta
 • Expertiza: marketing strategy, customer experience, brand building, employer branding, mentoring
 • Oraș: Cluj
 • Biografie

  Cu o experiență de peste 20 de ani în poziționare de brand, marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research și PR, Anca a coordonat multiple proiecte de referință, din poziții de executiv în corporații, dar și ca antreprenor.

  Anca a intrat în antreprenoriat în 2017 și a lansat BRANDOCRACY – conceptul care abordează construcția și poziționarea brandurilor printr-o nouă metodă, integrată. Ca antreprenor, lucrează împreună cu echipa sa pentru companii din diferite domenii: medical, construcții, IT, servicii financiare, legal, educație, HoReCa, arhitectură, logistică, producție industrială, mobilier, farma, media și cultură. Are, de asemenea, proiecte speciale derulate în zona de personal branding. În iunie 2021, Juriul Business Review Awards a nominalizat-o pe Anca Rarău între cei cinci finaliști pentru titlul de Antreprenorul Anului.

  Înainte de a-și înființa propria afacere în consultanță, a condus echipele de marketing ale celor mai mari două bănci din România: Banca Transilvania și BCR/Grupul Erste. Ca director de marketing a coordonat și lansat branduri de anvergură națională și europeană. Pe parcursul carierei, alături de echipele pe care le-a coordonat, a obținut și numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Premiile Effie), precum și pentru proiecte de Relații Publice și CSR. Anca a fost, de asemenea, responsabilă de strategia și documentația de marketing în echipa care a pregătit prima listare a unei bănci din România la Bursa de Valori București.

  Este membru activ al Romanian Business Leaders, alături de care își aduce experiența și cunoștințele în sprijinul mediului de afaceri și a diferitelor comunități. În 2017 s-a numărat printre fondatorii primei filiale RBL din țară (din afara Bucureștiului), RBL Cluj.

  Anca este licențiată a Facultății de Științe Economice, secția Management, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, are un Master la ASE București și a absolvit programul Executive MBA al CNAM Paris.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter