Poză de profil pentru Andra Giucă

Andra Giucă

Membru din: 25 February 2017

 • Calitatea în comunitate: Communication Manager @ RePatriot
 • Compania: Repatriot
 • Funcția: Communication Manager @ RePatriot
 • Implicat in proiecte:

 • Biografie

  Andra Giucă și-a început cariera de antreprenor în 2015, când a fondat propria agenție de marketing online, Voss Review, care oferă consultanță, servicii de marketing, publicitate si promovare online companiilor și persoanelor publice din România. A revenit în țară în urmă cu 6 ani, după ce a acumulat o experiență profesională lucrând în afara țării. Deține o licență în științe juridice și a profesat în domeniul insolvenței, câștigând o experiență însemnată asupra factorilor de insucces pentru companii, prevenirii declinului și redresării afacerilor.
  Andra este implicată activ în proiecte importante ale Fundației Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, Fundației Romanian Business Leaders – RBL. Coordonează comunicarea pentru RBL, oferă consiliere pentru promovare românilor de pretutindeni și afacerile lor și este implicată în proiectul Dezbaterea Națională – Smart City 2017-2020.
  Andra Giucă este liantul a tot ceea ce înseamnă comunicare în proiectul RePatriot. Ea se asigură că românii din Diaspora primesc cât mai rapid și clar informații care facilitează conectarea lor cu țara.Totodată, Andra se asigură că mesajele mișcării #RePatriot ajung la toți cei care doresc să se întoarcă sau să investească în România, cât și la cei care doresc să se alăture demersului nostru.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter