Poză de profil pentru Emil Munteanu

Emil Munteanu

Membru din: 18 February 2015

 • Calitatea în comunitate: Membru
 • Compania: Power Net Consulting
 • Funcția: Managing Partner
 • Industrie: Consultanta Tehnologia Informatiei
 • Expertiza: Cloud Computing; Team Management; Pre-sales
 • Oraș: Bucuresti
 • Despre implicarea in Romanian Business Leaders

  Proiecte: Antreprenoresti & Roboost

 • Implicat in proiecte:

 • Biografie

  Absolvent al Facultății de Automatică din cadrul Politehnicii București , Emil este unul dintre membrii fondatori ai companiei de tehnologie Power Net Consulting, infiintata in 2000, specializată în Infrastructură, Securitate IT și Digitalizare.
  In timp ce pasiunea pentru tehnologie il tine ancorat in latura pragmatica a vietii, in 2008, dorinta de explorare, entuziasmul pentru oameni si calatorii, il aduce in fata unui nou domeniu, cel al ospitalitatii, si  pune bazele, unui concept de avangarda în turism: ATRA, boutique Hotel situat in Valea Doftanei, chiar pe malul lacului Paltinu. ATRA este un concept de turism multisenzorial, construit pe trei dimensiuni: SIMTE. RESPIRA. GUSTA.
  Emil crede cu înverșunare în Romania și în capacitatea ei de a se reinventa prin oameni cu inițiativă, implicați, ambițioși și cu viziune. Îi plac oamenii entuziaști, care cred în ceea ce fac și care se luptă să își împlinească visele indiferent de provocarile pe care le intalnesc. Crede in echipele cu care lucreaza si invata, impreuna cu ele, sa construiasca lucruri care conteaza.
  Pasionat de ski, sailing și călătorii, încearcă să găsească în timpul liber petrecut alături de familie și de prieteni, forța și inspirația de a-și dezvolta toate proiectele.

 • Power Net Consulting

  Power Net Consulting

  Bucharest, Romania

   

  PowerNet este lider in proiectarea, externalizarea si integrarea de solutii IT convergente si un agregator de idei. Serviciile PowerNet garanteaza un mediu IT sigur şi o structura de functionare la cele mai exigente standarde. Solutiile de securitate IT, precum si serviciile de implementare aferente acestora recomanda PowerNet ca fiind unul dintre promotorii GDPR in Romania.

   

   

  Hotel ATRA DOFTANA

  Valea Doftanei, Prahova

  Atra Doftana are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de "Design Hotel", reunind facilităţile şi serviciile premium cu design-ul inovator şi atenţia pentru mediul înconjurător. Proiectul oferă o alternativă premium la turismul corporate, amenajarea resort-ului permiţând deopotrivă organizarea de vacanţe active, de sejururi wellness ori a unor întâlniri de afaceri.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter