Poză de profil pentru Marius Bostan

Marius Bostan

Membru din: 17 September 2012

 • Calitatea în comunitate: Membru
 • Funcția: Antreprenor
 • Oraș: București
 • Implicat in proiecte:

 • Biografie

  Marius  a inițiat mai multe companii, este un investitor în serie și pe piața de capital, are o mare experiență managerială, ca membru în diverse consilii de administrație ale unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit.

  A fost în boardul Fondului Roman de Dezvoltare Socială, fondator și Președinte al FNTM, co-fondator al VMB Partners pionier al obligațiunilor municipale și a adus prin aportul său finanţare inteligentă pentru dezvoltare care a adus economii importante la bugetele locale. 

  A condus mai multe proiecte care au promovat cultura de afaceri modernă în România și este implicat în mai multe proiecte civice și de promovare a tehnologiei avansate. 

  Marius Bostan este iniţiatorul și coordonatorul proiectului RePatriot și membru al RBL.

  În prezent Marius se dedică dezvoltării unor companii antreprenoriale unde este acționar minoritar, semnificativ sau majoritar dintre care enumerăm: DDSDiagnostic.com, CBNAgro.tech, X-Andra.ro, Dositracker.ro, Bostrust, Voss Review, Newsweek.ro. 

  A făcut parte ca Ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, în guvernul de profesioniști (2015-2016), condus de Dacian Cioloș și a rămas consecvent acelorași idealuri în care a crezut dintotdeauna: calea dată de principiile și  tradiția de peste 2000 de ani a civilizaţiei noastre, a libertății, a democrației și a economiei de piață și a acţionat pentru dezvoltarea comunicaţiilor şi societății informaționale, în România.

   

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter