Detalii eveniment

Atelier de finanțare, 24 octombrie, Fonduri europene și granturi


24 October 2023 Business

În lumea antreprenoriatului, găsirea finanțării potrivite poate fi o provocare majoră, așa că, în urma feedbackului primit de la cei care au participat anul trecut la evenimentul dedicat Capitalului Românesc, am creat o serie de Ateliere de finanțare al cărei scop este de a continua și aprofunda discuțiile cu antreprenori și specialiști în domeniu. Vom explora diferite metode de finanțare și vom analiza avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni, precum și modalități practice de a te pregăti și de a atrage investitori sau susținători pentru afacerea ta.

Atelierele de finanțare sunt interactive și practice, astfel încât să participanții să poată aplica imediat informațiile dobândite în propria lor călătorie antreprenorială. Indiferent dacă sunt în stadiul de început al afacerii sau caută să își extindă afacerea existentă, această serie de Ateliere de finanțare îi poate ajuta pe antreprenori să înțeleagă cum să navigheze prin lumea complexă a surselor de finanțare.

Marți, 24 octobrie, ora 17:00, va avea loc timp de 3 ore, în format fizicAtelierul de finanțare despre Fonduri europene și granturi, astfel încât cei interesați să știe cum să își poată dezvolta businessul prin intermediul acesteia.

Înscrierile la acest Atelier de finanțare se realizează prin achiziționarea biletului de participare de aici.


Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter