Detalii eveniment

CONFERINȚA Romanian Business Leaders DOBROGEA Noul far al antreprenorilor!


12 June 2019

VEZI LIVE AICI.

Te invităm să te alături comunității Romanian Business Leaders (RBL) Dobrogea – platforma de acțiune și implicare socială a liderilor din business din Dobrogea – la evenimentul de lansare a filialei constănțene. REZERVĂ-ȚI LOCUL AICI.

Pe 12 iunie, venim împreună la Constanța, antreprenori, manageri de top din companii românești și multinaționale, bancheri, avocați, lideri din publicitate, resurse umane, software, telecom, branding, petrol & gaze, farma, servicii financiare, investitori și analiști. Suntem oameni care schimbăm lumea din jurul nostru prin proiecte concrete în care investim voluntar timp și expertiză.

După lansarea în 2017 și 2018 a primelor filiale RBL, la Cluj-Napoca și Iași, continuăm coagularea comunității antreprenorilor din România, prin lansarea primei filiale din Dobrogea. Filiala va implementa și adapta în regiune proiectele naționale pentru antreprenoriat și educație ale RBL.

Proiectele noastre pentru antreprenoriat urmăresc să dezvolte capitalul românesc și construiesc comunități cu spirit antreprenorial în diferite medii. Antreprenoria este o comunitate de peste 400 de antreprenori scaleup și startup care primesc prin RBL educație și mentorat. Startup Bridge aduce împreună 200 de antreprenori care vor să-și extindă afacerile în piețe internaționale și care primesc prin RBL sfaturi de la cei care au făcut-o deja. RePatriot inspiră antreprenori și români cu spirit antreprenorial din Diaspora (peste 6.500 până acum) pentru a accede la oportunități de parteneriat și investiții în România. Iar Antreprenorești dezvoltă o comunitate de 100 de antreprenori și români cu spirit antreprenorial din mediul rural care primesc prin RBL mentorat și conexiuni prin care dezvoltă economia comunelor în care trăiesc.

Proiectele RBL pentru educație cresc calitatea profesorilor din România și viitoarele generații de antreprenori. Proiectul MERITO coagulează o comunitate de zeci de profesori cu vocație care primesc prin RBL recunoaștere publică și încredere. SuperTeach construiește o comunitate de mii de profesori cu o mentalitate deschisă care primesc prin RBL inspirație, încredere și acces la bune practici. Iar Vreau să fiu Antreprenor a creeat zeci de comunități active de tineri pasionați de antreprenoriat și mii de liceeni care primesc prin RBL inspirație și acces la gândire antreprenorială. Antrenament pentru Viitor este programul de orientare în carieră care pune în contact elevii cu interesele lor profesionale și cu joburile și organizațiile prezente pe piață.

Te invităm alături de noi, în 12 iunie 2019, la conferința de lansare a RBL Dobrogea, în care vom discuta cum putem schimba România prin proiecte concrete de antreprenoriat, educație și bună guvernare, de unde ne luăm curajul și energia pentru a le duce până la capăt cât și despre temele majore pentru mediul de business din Dobrogea.

O parte dintre antreprenorii și executivii de top care au confirmat deja participarea pe 12 iunie mai la Constanța  sunt:  Felix Pătrășcanu (managing director FAN Courier, membru de board RBL), Dragoș Neacșu (CEO Erste Asset Management, membru de board RBL), Marius Ștefan (Co fondator Autonom, membru de board RBL).

Agendă preliminară:

09:30 – 10:00       Welcome coffee & înregistrarea participanților

10:00 – 10:30       Exercițiu de cunoaștere

10:30 – 11:00        SESIUNE INTRODUCTIVĂ RBL – cine suntem, ce ne preocupă și ce putem face mai bine împreună!

 • Felix PĂTRĂȘCANU, Managing director FAN Courier, membru de board RBL
 • Dragoș NEACȘU, CEO Erste Asset Management, membru de board RBL
 • Marius ȘTEFAN , CEO Autonom, membru de board RBL
 • Felix DANILIUC, Director Executiv, Corporații Regionale și Sector Public, Raiffeisen Bank, membru Consiliul Consultativ RBL

 

11:00 – 11:15       Pitch proiectele RBL

11:15 – 11:45       Pauză de cafea

11:45 – 13:00      DEZBATERE: Teme majore pentru mediul de business din Dobrogea

Moderator: Marius ȘTEFAN, CEO Autonom

Speakeri:

Magda BEI, General Manager Graphtec

Ion BIRIȘ, Cofondator LOFT

Radu SAVOPOL, Fondator 5 to GO

Sorin MÎNDRUȚESCU, Oracle Romania Country Manager & Central and Eastern Europe Cloud Leader

13:00 – 14:15       Pauză de prânz

14:15 – 14:45       Energie si inspiratie: Andrei STUPU, Brand Manager Școala de Valori

14:45-15:15         Keynote speech: Sorin MÎNDRUȚESCU, Oracle Romania Country Manager & Central and Eastern                                Europe Cloud Leader

15:15 – 15:30       Pauză de cafea

15:30 – 17:00       Sesiune interactivă moderată de liderii și managerii proiectelor RBL

 • Costin SORICI–  Antreprenoria
 • Marius ȘTEFAN –  Vreau să fiu Antreprenor & Insights
 • Alina PĂTRĂHĂU– Proiectul Merito
 • Felix PĂTRĂȘCANU–  Repatriot
 • Daniela MARIȘCU– Antreprenorești
 • Daniela APOLOZAN– Start-Up Bridge
 • Ioana DENEȘ – SuperTeach
 • Elena PÂSLARU – Antrenament pentru Viitor

 

Te invităm să confirmi participarea la conferința de lansare RBL Dobrogea prin completarea formularului de înscriere aici.


ANALIZĂ ScaleOut Regiunea Nord-Est: Top 10 companii antreprenoriale din județele regiunii N-E au crescut cu 25% în anul 2022
Cand: 12 iunie 2019@9:30 – 17:00
Unde: Crazy Cafe Cosntanta, Strada Mircea cel Batran nr. 97a

 

COMUNICAT DE PRESĂ: Politica fiscală – scapă cine strigă mai tare
Cand: 12 iunie 2019@9:30 – 17:00
Unde: Crazy Cafe Cosntanta, Strada Mircea cel Batran nr. 97a

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter