Detalii eveniment

Eveniment ScaleOut 4×10 Oradea: program de scalare organizat de RBL & ING Bank


14 September 2023 Business

Start ÎNSCRIERI ScaleOut 4×10: program de scalare pentru companii Regiunea Nord-Vest.

10 companii vor fi selectate pentru a merge mai departe în programul de scalare ScaleOut 4×10, oferit de RBL si ING antreprenorilor din Regiunea Nord-Vest

Ca beneficiari ai programului de scalare ScaleOut 4X10, antreprenorii au acces la mentori și experți, locali și internaționali. Managerii și fondatorii își vor implementa noul plan de business pentru creșterea afacerii la nivel național și regional, prin activități noi de internaționalizare.

Înscrie-te aici. 

ScaleOut 4X10 Oradea este un eveniment organizat Oradea în data de 14 septembrie 2023 de Romanian Business Leaders și ING Bank dedicat antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj).

Locație: Cetatea Oradea, Corp F. Înscrie-te la eveniment aici. Locurile sunt limitate.

🎤 Speakeri invitați eveniment ScaleOut (joi, 14 septembrie, 09.30 – 12.30):

• Radu Savopol, co-fondator 5-to-go

• Mălina Turcuț, co-fondator Prime Dash

• Sandu Băbăşan, investitor, co-fondator Blugento

• Elena Birtoc, co-fondator Carel Woodworks

 

 

📊 Ce teme vor aborda speakerii evenimentului ScaleOut organizat în Oradea:

• Povești de succes în antreprenoriat

• Model de scalare locală – top 3 bariere întâmpinate în creșterea națională

• Resurse pentru scalare: acces la experți, mentori și specialiști financiari pentru a-și duce afacerea la următorul nivel

• Model de creștere locală și regională – cum adaptezi modelul de business într-un proces de scalare

• Cum faci producție și crești o afacere antreprenorială la nivel național și regional

În urma evenimentului din 14 septembrie, 10 dintre firmele înscrise vor fi acceptate în programul ScaleOut. Ca beneficiari ai programului de scalare ScaleOut 4X10, antreprenorii au acces la mentori și experți, locali și internaționali. Managerii și fondatorii își vor implementa noul plan de business pentru creșterea afacerii la nivel național și regional, prin activități noi de internaționalizare.

📣 40 companii românești vor învăța cum să își scaleze afacerea în cadrul programului ScaleOut 4X10, lansat de RBL & ING Bank. Antreprenorii vor intra în contact cu experți și mentori locali și internaționali.

Romanian Business Leaders (RBL) este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

Participanții la eveniment vor avea acces la informații din studiile de caz de scalare prezentate de liderii din business care și-au crescut propriile afaceri. Prin programul ScaleOut, ne dorim să creăm un ecosistem al firmelor care scalează adresat antreprenorilor din întreaga țară. Suntem foarte încrezători în noul program lansat la nivel național, prin care implicăm mentorii și liderii de business din comunitatea noastră și punem la dispoziție know-how-ul acumulat de RBL. Înscrierile sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!


Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter