Detalii eveniment

RBL Dobrogea – Ieșire pe mare cu velierele


11 July - 12 July 2023 Business

Conferința Regională a filialei RBL Dobrogea se mută pe mare! Prin urmare, membri filialei din sud-estul țării organizează miercuri, 12 iulie, un eveniment de networking în care cei prezenți vor avea parte, alături de alți antreprenori și lideri de business, de o ieșire pe mare cu velierele pe parcursul cărei vor avea ocazia să se relaxeze și bucure de frumusețea Mării Negre într-un mod unic. Totodată, vom povesti atât despre evoluția și activitatea filialei RBL Dobrogea de la înființare și până în prezent, cât și despre comunitatea, proiectele și inițiativele RBL la nivel național pentru a-i introduce pe cei ce doresc să se alăture comunității în atmosfera și energia RBL.

Indiferent dacă sunteți începători sau aveți deja experiență în a naviga nu doar pe mare, ci și în business, această ieșire pe mare cu velierele va fi cu siguranță o experiență memorabilă. Așadar, vă așteptăm cu entuziasm să punem în discuție temele de interes pentru membri comunității RBL și non-membri deopotrivă, dar și să ne bucurăm împreună de vântul și valurile mării, de peisaje spectaculoase și un apus de neuitat.

Agenda evenimentului:

10:00 – 10:30 – Sosire participanți
10:30 – 11:30 – Welcome speech & networking RBL Dobrogea
11:30 – 12:00 – Instructaj
12:00 – 15:30 – Plimbare cu veliere
15:30 – 18:30 – Prânz & networking

Biletul de participare principal în valoare de 145 EUR + TVA include participarea la eveniment și ieșirea pe mare cu velierele, iar înscrierea se poate face până vineri, 7 iulie.

Opțional, cei interesați pot achiziționa pachetul secundar în valoare de 25 EUR + TVA, în care pot beneficia de cină și una dintre posibilități de cazare* de mai jos:

– preț cazare regim double: 90 EUR + TVA / cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.
– preț cazare regim single: 75 EUR +TVA / cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.
– preț pat suplimentar: 11 EUR + TVA cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.

*Serviciile opționale pot fi rezervate și plătite direct la locație după ce echipa RBL validează înscrierile cu cei de la locație.

Notă. Solicitările de cazare primite după 30 iunie se confirmă doar după verificarea disponibilității.


Fundația Romanian Business Leaders caută Public Affairs Manager
Cand: 12 iulie 2023 toata ziua
Unde: Comuna Limanu, județul Constanța, Dobrogea

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter