IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Gala MERITO 2018: premiem profesorii valoroși din România


Gala MERITO 2018: premiem profesorii valoroși din România

MERITO premiază profesorii valoroși din România

Avem nevoie de oameni care să ne inspire și care să inspire schimbări pozitive la nivelul întregului sistem educațional și știm cu certitudine că există astfel de oameni. Avem profesori valoroși în România și prin proiectul MERITO ne propunem să le spunem „Mulțumim pentru efortul vostru, mulțumim pentru schimbarea pe care o produceți în tineri!”

În 2017, MERITO a fost despre creştere şi coagulare a comunităţii de profesori valoroşi. La a doua Gală MERITO, am descoperit împreună câtă emoţie încape într-o sală şi am apreciat public a doua generaţie de 10 profesori valoroşi.

MERITO SummerCamp, lansează noi proiecte

Tabăra de vară MERITO este despre bune practici, pentru profesorii şi liderii din business din România. Anul trecut, cei 20 de profesori prezenți au iniţiat propriile proiecte de schimbare în Educaţie, pe care le vor „pitchui” la Summitul RBL de anul acesta, din 15-16 martie.

Premiile MERITO, rolul central al acestui proiect

Pregătirile pentru ediția a treia a Galei Merito sunt în toi și s-au selectat deja, din peste 300 de recomandări, 10 profesori şi 1 educator laureaţi. Gala profesorilor va avea loc pe în prima zi a Summitului RBL, din 15 martie, la ora 17.30.

Vom aduce pentru o seară, laolaltă, profesorii premiaţi, oameni de afaceri, reprezentanți ai media şi societăţii civile pentru a spune « Mulţumim ! », pentru a-i aplauda și a le spune că noi credem că împreună putem schimba soartă României.

MERITO VIZIBIL

În toamna anului 2017, am derulat cea mai consistentă campanie de apreciere şi prezenţă în media a profesorilor valoroşi și continuăm și anul acesta. Galeria bunelor practici MERITO, platforma online pentru profesori din toată ţară, este deschisă permanent și vă puteți alătura oricând echipei care face posibil acest proiect. Vino alături de noi și susține profesorii valoroși din România!

Vezi și proiectul SuperTeach, lansat la Summitul RBL de anul trecut.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter