IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Power-Up: O soluție concretă pentru nevoi reale ale educației


Power-Up: O soluție concretă pentru nevoi reale ale educației

Power-Up  s-a născut din dorinţa de a transforma educația într-o experiență frumoasă, accesibilă şi uşoară. Este prima platformă din România, pe care profesorii dedicaţi şi întreprinzători fac cunoscute iniţiativele lor, menite să sprijine dezvoltarea elevilor, cu scopul de a obţine de la companii resursele necesare implementării.

Credem că educația este cel mai puternic motor pentru schimbare, viitor și evoluție și tocmai cu acest gând, RBL prin Super Teach a pus bazele Power-Up, dându-le o șansă companiilor să sprijine nevoile identificate de profesorii.  

Ce este Power-Up?

O platformă digitală gândită ca o soluție concretă pentru nevoi reale ale educației. Cu alte cuvinte, un instrument care conectează profesorii cu inițiativă cu companii dispuse să se implice în educație, astfel încât proiectele dascălilor pentru elevii lor să prindă viață.

Platforma o poți accesa aici – superteach.ro/powerup

Vrei să fii partenerul Power-Up?

Credem că cine se aseamănă se adună, așa că suntem în căutarea unor companii responsabile, care înțeleg că stă în puterea lor să schimbe educația. Proiectele pe care le poți susține prin Power-Up rezolvă probleme reale în educația din România.

Spre exemplu, sprijinul tău ar putea asigura încălzirea într-o sală de clasă în care elevilor le este greu să scrie, din cauză că iarna trebuie să poarte mănuşi. Sau ar putea ajuta un elev olimpic să ajungă la un concurs, pentru care nu-şi permite să plătească transportul. Cu puţină implicare, poţi schimba destine!

O companie care se implică în problemele societății construiește relații temeinice și de lungă durata cu comunitatea, partenerii și angajații săi.

Ce presupune partenerierea cu POWER-UP?

Crează contul tău de companie pe platforma POWER-UP. În funcţie de preferinţele tale, vei primi notificări cu iniţiativele profesorilor. Când găseşti proiectul pe care doreşti să îl susţii, sponsorizează cu suma pe care o alegi, sau cu bunurile/serviciile pe care doreşti să le oferi. Noi te vom contacta apoi pentru a face formalităţile legale şi îţi vom trimite informări ca să vezi ce impact a avut sponsorizarea ta.

Realizarea unui profil pe platformă nu înseamnă în mod automat ca este necesar să și sponsorizezi unul dintre proiecte. Vei primi notificări despre cazurile care corespund criteriilor bifate de tine și dacă apare vreo initiativă în care dorești să te implici, vei putea face asta mult mai ușor având deja profilul existent în platformă.

Poţi decide şi să susţii înfiinţarea platformei, sponsorizând direct Power-Up şi devenind astfel Partener Fondator.

Știm că o schimbare înseamnă implicare și tenacitate, însă credem că se poate!

Dacă vrei să ne fii alături și compania pe care o conduci/reprezinți să devină partener Power-Up, dă-ne un email la team@wearepowerup.ro. Fii partenerul nostru!

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter