IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

RePatriot: De la Alba Iulia la Valencia, Castellon, București și Chișinău


RePatriot: De la Alba Iulia la Valencia, Castellon, București și Chișinău

După Summitul de la Alba Iulia, RePatriot încheie în forță Anul Centenar

Pornită în urmă cu trei ani și plasată simbolic sub semnul unității tuturor românilor oriunde s-ar afla, mișcarea RePatriot are drept scop revenirea Acasă prin antreprenoriat a românilor care au plecat din țară și au afaceri în Occident, realizarea de legături între aceștia și antreprenori din țară cu afaceri ce pot pătrunde pe piețe externe și prezentarea României ca destinație de investiții. A treia ediție a Summitulului anual a adus împreună la Alba Iulia peste 200 de proprietari și administratori ai unor afaceri ce totalizează milliarde euro!

De la Alba Iulia la Valencia și Castellon

Tot mai mulți români din  străinătate, ar dori să se întoarcă acasă dacă aici ar avea oportunități și o societate fără birocrație și corupție. Ei nu sunt numai cei care trimit bani, ci au cunoştinţe, abilităţi, experienţă şi o mare capacitate de muncă, iar pe 7 și 8 decembrie RePatriot revine în Spania pentru discuta cu ei despre oportunitățile din România.

Prin întrebarile puse, prin răspunsurile oferite în cadrul evenimentelor și prin constientizare vom face oamenii responsabili să se implice în rezolvarea celei mai importante probleme ale României. Creșterea economică și o Românie democratică, fără corupție, bazată pe adevăr și libertate, în care să ne placă să trăim, sunt obiective ale tuturor participanților!

Din Spania în București, la Business Days

Miercuri, pe 12 decembrie, de la ora 20:30 la Grand Hotel Phoenicia, Repatriot va avea o sesiune specială RePatriot în cadrul evenimentului Business Days București, unde vor dezbate cu tinerii despre ce ar trebui să facem pentru a stopa fenomenul de migrație a tinerilor și soluțiile care există pentru românii care vor să se întoarcă acasă.

Dezbaterea va avea loc între reprezentanții echipei RePatriot – Dragoș Anastasiu, Marius Bostan, Felix Pătrășcanu, Tatian Diaconu, Emil Munteanu, Bianca Grip, Simona Pirtea – și patru tineri – Ilinca Berinde – Director Programe, Liga Studentilor Romani in Strainatate Olanda, Ioana Covei – Delegat de Tineret, ONU, Tudor Mușat – Student, Cambridge University și David Moscovici – Debater si trainer, ARDOR. Pentru participare și detalii suplimentare, vă invităm să ne scrieți la office@repatriot.ro.

RePatriot Basarabia continuă

Gala Studenților originari din Republica Moldova – GSORM se apropie cu pași rapizi! În 27 decembrie 2018, GSORM își sărbătorește cea de-a VI-a aniversare și pe lângă tradiționalul concurs, echipa pregătește noi surprize care vor permite participanților să exploreze modalități de implicare în diverse acțiuni de dezvoltare din țară.

În parteneriat cu RePatriot, în cadrul Galei vor fi acordate premii speciale celor mai buni studenți basarabeni care studiază la Universități de Prestigiu din România în cadrul GSORM, un proiect creat pentru diasporă care apreciază excelența academică de acasă! În scopul implicării tuturor, a fost lansată și o campanie de crowdfunding, unde fiecare poate contribui.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter