IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

RePatriot invită românii de pretutindeni să facă un pas pentru deschiderea de afaceri online în țară


RePatriot invită românii de pretutindeni să facă un pas pentru deschiderea de afaceri online în țară

Cum faci bani cu un magazin online în România

Piața de comerț online din România are una dintre cele mai mari creșteri din Europa. În 2018, valoarea cumpărăturilor online a crescut cu aproximativ 30%, până la cifra de 3,5 miliarde euro, conform statisticilor GPEC. 72,4% din gospodăriile din România au acces la internet în 2018, potrivit datelor INS, iar zilnic se fac achiziții de pe internet în valoare de aproximativ 10 milioane euro. Toate aceste cifre indică o oportunitate foarte mare pentru antreprenorii care doresc să investească și să dezvolte o afacere în domeniul comerțului online.

Oportunitate pentru românii plecați: dezvoltarea unei afaceri de comerț online în România

În acest context, Călin Biriș (antreprenor si expert in marketing online cu peste 10 ani de experienta in domeniu, trainer și fondator Online Mastery și membru RBL), împreună cu echipa RePatriot invită românii de pretutindeni să facă un pas pentru deschiderea de magazine online în țara noastră. Pentru această cauză, organizează împreună un webinar gratuit în 6 februarie de la ora 20, prin care prezintă costul și pașii dezvoltării unei afaceri de comerț online în România.

Înscrierea la webinarul RePatriot se poate face AICI.

„Românii plecați peste hotare doresc o viață mai bună pentru ei și familiile lor, iar acest lucru nu exclude întoarcerea acasă pentru a dezvolta o afacere. Din contră, atunci când locuiești într-o altă țară pentru o anumită perioadă de timp poți observa afaceri care ți-ar fi plăcut să existe și în România. Acest lucru poate duce la descoperirea unui țel de antreprenoriat și la o oportunitate de a câștiga mai mulți bani.

Prin webinarul pe care îl organizăm, dorim să ajutăm românii de pretutindeni să înțeleagă mai bine ce presupune un business de comerț online și cum ar putea să deschidă un magazin în România pentru a câștiga venituri mai mari și un trai decent în propria țară”, declară Călin Biriș, fondatorul cursului Online Mastery și gazda webinarului gratuit „Cum faci bani cu un magazin online în România”.

Evenimentul se desfășoară online în data de 6 februarie, de la 20:00 la 21:00 (ora României) și cuprinde temele:

– Cum arată piața de comerț online și ce domenii sunt oportune;

– Cât costă realizarea unui magazin online în România;

– Cum asiguri succesul unui magazin online pe termen lung;

– Cum atragi clienți pentru afacerea ta.

Din partea RePatriot va participa Roxana Olaru (antreprenor cu peste 10 ani experiență în marketing online, co-fondatoarea agenției online CREADIV, companie care lucrează de peste 10 ani cu business-uri din România și din străinatate pentru a le crea și consolida prezenta online, membru în juriul competiției magazinelor online GPeC și membru RBL și al proiectului RePatriot) care va prezenta ce alte oportunități mai sunt pentru românii plecați din țară și ce sprijin primesc aceștia în cazul întoarcerii în România.

“România este o piață plină de oportunități de business care așteaptă să fie explorate de cei cu spirit antreprenorial. Comerțul online se află într-o creștere spectaculoasă deoarece românii își doresc din ce în ce mai mult să cumpere produse și servicii din confortul casei lor, simplu și rapid. Cei care vor să deschidă un magazin online în România au o mulțime de avantaje: pot începe cu o investiție financiară relativ mică; există multiple programe de finanțare pentru start-up-uri; sunt încă multe verticale unde piața nu este saturată, fiind loc pentru afaceri noi; costurile de promovare online sunt încă destul de reduse și multe altele.

Programul RePatriot își propune să creeze o punte de legătură între România și diaspora și să le prezinte românilor din străinătate oportunitățile pe care le au acasă, iar deschiderea unui magazin online este cu siguranță o idee de business de succes“, declară Roxana Olaru, membru al echipei RePatriot.

Pentru mai multe detalii și înscrieri la webinar accesați pagina evenimentului – http://onlinemastery.ro/webinar-repatriot.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter