IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

SuperTeach: Împreună vom reuși să schimbăm România, prin schimbarea mentalității în educație


SuperTeach: Împreună vom reuși să schimbăm România, prin schimbarea mentalității în educație

Gala SuperTeach, miercuri 15 mai | 19:00 la Stejarii Country Club

Gala Dinner | Concert live | Licitație caritabilă | Social networking 

La SuperTeach credem că România are un viitor strălucit în măsura în care are profesori inspirați, motivați și dedicați, care să contruiască viitoarele caractere.

Avem  o VIZIUNE: ne-am propus ca  meseria de profesor să devină una dintre cele mai respectate 3 meserii din România.

Avem o MISUNE: profesorii să vadă și să dezvolte măreția din fiecare copil.

CUM facem asta? Dezvoltând proiectul SuperTeach pe trei piloni principali:

– Conferințele SuperTeach la care au participat, în cele 13 ediții de până acum, 5000 de profesori.

– Programul Mentalitatea Deschisă în Educație abosolvit de 100 de profesori din întreaga țară

– Comunitatea Naționala SuperTeach ale cărei baze le punem împreună cu prima serie de 25 de profesori Facilitatori MDE din 16 judete.

Dragoș Anastasiu și Felix Tătaru, membrii fondatori ai echipei proiectului SuperTeach, proiect inițiat în cadrul Summitului Romanian Business Leaders din 2017 și devenit astăzi unul dintre cele mai mari proiecte educaționale din țară, au plăcerea de a vă invita la Gala SuperTeach 2019, eveniment caritabil care va avea loc miercuri, 15 mai 2019, în Stejarii Ballroom | Stejarii Country Club, Str. Jandarmeriei 14A.

Prin proiectul SuperTeach ne propunem să repoziționăm meseria de profesor între primele trei meserii dorite și respectate din România. Ne dorim să implementăm în rândul profesorilor, cei care au puterea de a face o schimbare majoră în societate, mentalitatea deschisă în educație. Profesorii modelează viitoarele generații, iar noi le putem oferi inspirația, energia și instrumentele necesare pentru a-i vedea pe elevi ca indivizi unici, dezvoltând în fiecare talentele cu care a fost înzestrat și cultivând abilitățile cheie necesare în secolul 21.

SuperTeach se dezvoltă la nivel național prin organizarea de conferințe, traininguri gratuite oferite profesorilor selecționați în mentalitatea deschisă în educație și prin crearea de comunități locale SuperTeach în toate județele țării.

Împreună, vom reuși să schimbăm România, prin schimbarea mentalității în educație.

Veniți alături de noi. Așteptăm confirmarea participării dvs. la Gala SuperTeach la adresa ioana.denes@superteach.ro.

Mai multe detalii pe www.superteach.ro si https://www.facebook.com/SuperTeachRomania/

CE AM FĂCUT

Prin SuperTeach am organizat până acum 13 conferințe la care au participat 5.000 de profesori (în București, Timișoara, Galați, Cluj, Baia Mare, Constanța, Craiova, Alba Iulia, Iași, Brașov și Sibiu) și urmează să mai organizăm în acest an încă 7.

Avem 100 de profesori absolvenți ai Programului “Mentalitatea Deschisă în Educație”, dintre care 25 au devenit facilitatori ei înșiși și vor dezvolta comunități locale în județele pe care le reprezintă. Ei vor fi cei care vor pregăti noile serii de profesori și vor organiza conferințe inspiraționale și traininguri de Mentalitate Deschisă, implicând factori locali importanți (părinți ai elevilor, oameni de afaceri, instituții culturale și administrative, speakeri și personalități locale).

Impactul proiectului în primii 5 ani:

– 120 profesori / lideri locali ai comunității de profesori cu mentalitate deschisă

– 20.000 profesori care să urmeze cursuri de mentalitate deschisă

– 50.000 profesori participanți la conferințele SuperTeach

– 2.000.000 elevi influențați – oameni încrezători, responsabili, motivați să învețe și să se implice în dezvoltarea țării noastre, România

Fondurile strânse vor asigura continuitate proiectului și vor fi alocate pentru trainingurile profesorilor și organizarea conferințelor.

Până în prezent SuperTeach a fost finanțat de fondatori (Dragoș Anastasiu- Eurolines Romania Group, Felix Tătaru – GMP Group, Cristina Gheorghe – Institutul Dezvoltării Personale și Alexandru Ghiță – Educativa), de donatori (în cadrul Galei SuperTeach ediția 2018 si pe parcursul derulării proiectului), sponsori (BCR și Telekom), donatori in-kind locali și de profesori, prin plata unui preț simbolic de participare la Conferință – 50 lei, prin care să își asume ferm participarea (acest preț acoperă 30% din costurile cărții și cateringului pe parcursul întregii zile – 3 pauze de cafea și prânz).

Proiectul are o rată de creștere accelerată, iar scalarea la nivel național necesită o susținere majoră în următorii ani.

Trainingul de Mentalitate Deschisă în Educație este un program dedicat profesorilor și este dezvoltat de Institutul Arbinger, lider mondial în schimbarea de mentalitate (www.arbinger.com). Reprezentantul Arbinger în România este Institutul Dezvoltării Personale (www.idp-romania.ro).  Pentru proiectul SuperTeach a fost negociat cu Arbinger un tarif de training minimal, pentru a susține primul proiect național de schimbare de mentalitate în educație.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter