IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Toamna se numără conferințele Super Teach


Toamna se numără conferințele Super Teach

“Am văzut și ascultat oameni care cred în viitor, în faptul că împreună se poate schimba ceva, că poate fi clădită o lume mai bună.”

“Oameni pentru oameni! Energie extraordinară și atitudine pozitivă, ingrediente pentru voluntari minunați. ”

“A fost o conferința realmente plină, fără plictiseală, cu oameni deosebiți de la care avem ce învăța. M-am simțit mai împlinită! ”

Sunt mesajele care ne-au motivat să continuăm seria conferințelor #SuperTeach și în acestă toamnă. Super Teach își dorește să reunească și să formeze dascăli care au forța să inspire o mentalitate proaspătă și deschisă în educație, o mentalitate în care abordarea, energia și tot efortul depus se concentrează pe nevoile copiilor, nu ale sistemului. Pe scurt un nou mod de a face școala, un nou mod de a educa.

Sâmbătă 29 septembrie 2018, la Universitatea ”Andrei Șaguna” din Constanța 300 de profesori din toată țara sunt așteptați la SuperTeach, pentru a se inspira de la speakeri precum Dragoș Anastasiu, Mihaela Feodorof, Elena Lotrean, Claudia Chiru, Cristina Gheorghe, Andrada Sorca.”

Profesorii vor putea să participe în cadrul aceluiași eveniment și la ateliere tematice menite să faciliteze o mai bună înțelegere a principiilor mentalității deschise, un instrument folosit la nivel internațional pentru dezvoltarea personală. Aceste ateliere reprezintă o primă etapă a procesului de selecție a profesorilor care vor beneficia ulterior de cursuri de formare gratuite oferite de Institutul Arbinger, lider mondial în traininguri pentru schimbarea mentalității, reprezentat în România de Institutul Dezvoltării Personale.

TEMELE ABORDATE LA ATELIERE

„Outward Mindset for teachers” – Susținut de Cristina Gheorghe

„Învățăm cu ciocolată” – Susținut de Andrada Sorca

„Orele de la școală ca o poveste” – Susținut de Claudia Chiru

„Relații functionale cu leaderii de mâine” – Susținut de Mihaela Feodorof

„Predă în România. Lecții din Finlanda” – Susținut de Elena Lotrean

Dupa succesul celor 4 conferințe organizate în București, Iași, Timișoara și Sibiu, la care peste 1200 de dascăli au avut ocazia să  cunoască oamenii implicați în proiect și profesioniști cu o experiență remarcabilă în educație, Romanian Business Leaders – #RBL, împreună cu Educativa și Institutul pentru Dezvoltare Personală, organizează în acestă toamnă, o nouă serie de cinci conferințe inspiraționale pentru profesori, un cadru non-formal care le propune instrumente noi de inovare în educație.

Conferințele SuperTeach – Inspirație pentru educație

29 septembrie 2018 – Constanța
06 octombrie 2018 – Alba Iulia
27 octombrie 2018 – Craiova
03 noiembrie 2018 – Cluj
24 noiembrie 2018 – București

 Dacă ești profesor atunci înscrie-te la Conferințele SuperTeach 2018, aici.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter