IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Donează 2% pentru un viitor 100% al tinerilor


Donează 2% pentru un viitor 100% al tinerilor

Ocrotim copiii, ajutăm adulții, sprijinim seniorii. Dar cum rămâne cu tinerii care nu știu ce profesie să aleagă sau sunt pe cale să plece pentru a ajuta, ocroti, sprijini pe alte meleaguri? Ei au nevoie de îndrumare ACUM. Romanian Business Leaders a început deja prin proiectul Antrenament pentru viitor.

Știai că dacă ai salariu minim pe economie, prin direcționarea a 2% din cota pe impozitul tău pe venit poți susține consilierea în carieră a unui elev? Poate va fi chiar copilul tău. 

Iar dacă salariul tău este de 2 ori cât salariul minim pe economie, poți susține chiar 2 elevi. Donează 2% pentru un viitor 100% al tinerilor! De ce? Pentru că e atât de simplu și fără costuri extra pentru tine. Cu un efort minim de completare a formularului 230, poți susține un tânăr să pună baze sănătoase viitorului său.

În Antrenament pentru Viitor, elevul de liceu înscris în program va descoperi care sunt motivațiile și preferințele sale vocaționale și, alături de un consilier specializat, va alege 2-3 direcții de carieră care i se potrivesc, pe care ulterior le va testa în vizite ON THE JOB în organizații. La final, fiecare elev din program va avea un PLAN DE VIITOR și mai multă încredere în sine!

Donează 2% acum pentru 100% mai târziu

Descarcă de aici Formularul 230, dacă în 2018 ai avut venituri din salarii sau pensii.

Dacă ai realizat venituri și/ sau din activități independente, poți redirecționa suma de 2% completând datele fundației în Declarația unică (Fundația Romanian Business Leaders, CUI RO29004248, Cont RO10 BTRL RONC RT00 9024 7307).

Termenul limită de depunere este 15 martie și poți depune la ANAF astfel:

– Dacă nu ai timp, poți trimite formularul completat la sediul RBL și îl depunem noi la ANAF. Adresa RBL este: Calea Dorobanți, nr. 42, et. 3, ap. 5, Sector 1, București (în atenția Antrenament pentru Viitor)

– ONLINE – prin serviciul “Spațiul privat virtual” ANAF

– La GHISEUL ANAF – prin curier sau direct la ghișeu, formularul poate fi trimis/ depus la instituția ANAF unde locuiești. Dacă încă nu știi care este adresa ANAF de care aparții, te rog să cauți AICI

Îți mulțumim! Construim împreună viitorul cu fiecare tânăr care ia decizii sănătoase pentru sine și cariera sa.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter