IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

CAPITALUL ROMÂNESC – Implicații și oportunități la 1 an de pandemie


CAPITALUL ROMÂNESC – Implicații și oportunități la 1 an de pandemie

Anul trecut, la doar 4 zile după declararea stării de urgență, Fundația Romanian Business Leaders a organizat primul eveniment online RBL, dedicat Capitalului românesc – implicații și oportunități. La momentul respectiv, invitații noștri au oferit perspective despre cum credeau că vor evolua lucrurile.

Uitându-ne în retrospectivă, unele s-au întâmplat ca atare, altele au luat altă direcție.

Pe 1 aprilie, între orele 17.00 și 20.00, ne reîntâlnim cu o nouă serie de conversații despre cum arată lucrurile la un an de pandemie, pe mai multe paliere ale capitalului și antreprenoriatului românesc.

Vom discuta alături de invitații noștri care sunt temele care ne vor face agenda în 2021, care sunt scenariile de funcționare pentru anul în curs și anii următori, dar și despre care sunt informațiile și semnalele de care să ținem cont atunci când luăm decizii. Vom analiza cum arată capitalul românesc după un an de criză, care sunt predicțiile pentru ceea ce urmează. Vom dezbate care sunt perspectivele și oportunitățile actuale și încotro ne îndreptăm cu privire la relansarea economică. Ne vom uita la ce au făcut companiile românești, antreprenorii, autoritățile și societatea pentru a se adapta la noua realitate și ce perspective avem pe mai departe.

Am pregătit 3 sesiuni de câte o oră:

  • 17.00 – 18.00: Capitalul românesc în criză – avându-i ca invitați pe Mihai Marcu (CEO, Medlife), Dragoș Anastasiu (Președinte, Eurolines Group), Dragoș Neacșu (CEO, GS1 România), Dan Isai (CEO, Salad Box) și Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs)
  • 18.00 – 19.00: Antreprenoriatul românesc cu Dragoș Roșca (Chairman, Delta Asset Invest), Felix Pătrășcanu (CEO, FAN Courier), Cristina Bâtlan (Fondator, Musette), Dan Pitic (Owner, Ax Perpetuum) și Sorin Axinte (Managing Partner, GLUE România)
  • 19.00 – 20.00: Implicații și oportunități ale COVID-19 alături de Dragoș Petrescu (Președinte, City Grill Group), Marius Ștefan (CEO, Autonom), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse) și Sergiu Neguț (Co-fondator, Fintech OS).

 

📍 Pentru participarea la eveniment, persoanele interesate trebuie să se înscrie completând acest formular și vor primi ulterior datele de conectare pentru eveniment.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter