IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Care este impactul în business al unei culturi organizaționale bazată pe self-leadership?


Care este impactul în business al unei culturi organizaționale bazată pe self-leadership?

Răspunsul va fi oferit de Susan Fowler, co-autoarea programelor Self Leadership și Motivația Optimă, în 29 mai 2019, la conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently.”. Cu peste 30 de ani de experiență în consultanță, training, coaching și cercetare, ea este autoarea a două best-seller-uri internaționale: “Noua știință a motivării. Cum să conduci, să energizezi și să implici prin Metoda Motivației Optime” și, împreună cu Ken Blanchard, “Self Leadership and the One minute Manager”.

Conferința marchează aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanță Human Invest pe piața locală și reuneşte CEO și HR Directori din companii de top din România, speakeri internaționali și consultanți locali ai companiei organizatoare.

Al doilea speaker internațional al conferinței este Chris Nel, co-fondatorul Quest Leadership și facilitator Certified Master Kouzes & Posner, care va vorbi despre cum să adaptezi o organizație în vremuri haotice, pe baza experienței sale în proiecte de schimbare strategică pentru companii din Fortune500.

Agenda va continua cu două paneluri – în care lideri din companii de top din România vor vorbi despre cum susțin schimbările strategice în companiile pe care le reprezintă – și cu patru workshop-uri despre știinta din spatele motivației optime, principiile coaching-ului de echipă, valorificarea conflictelor la locul de muncă și trendurile în materie de leadership și dezvoltare organizațională.

Membrii RBL beneficiază de prețul early bird de participare, indiferent de momentul înscrierii. Detalii la https://humaninvest.ro/next/.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter