IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Cum determină comunitățile dezvoltarea sustenabilă a regiunilor și orașelor


Cum determină comunitățile dezvoltarea sustenabilă a regiunilor și orașelor

Romanian Business Leaders (RBL) este partener al ediției a şaptea a Cities of Tomorrow, conferință organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană în 26 martie 2019, în București. Evenimentul pune accentul în acest an pe trialogul dintre autorităţile publice, mediul de business și societatea civilă. În focus va fi rolul comunităţilor în dezvoltarea unui oraş, unei regiuni și a unei ţări.

Evenimentul din acest an găzduiește în premieră o competiţie de pitch-uri pe tema „Comunităţi în trialog”. Nouă participanţi din 3 categorii (administraţie publică, societate civilă şi mediul de business), vor avea la dispoziţie câte 5 minute să prezinte proiectele lor pentru oraşe/regiuni, ce contribuie la dezvoltarea urbană, marketingul regiunii, dezvoltarea locaţiei investiţionale, implementarea de soluţii inteligente, îmbunătăţirea calităţii vieţii sau a dialogului între stakeholderi. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate, iar câştigătorii vor fi susținuți de organizatori ca să le dezvolte. La fel ca în anii trecuţi, evenimentul va găzdui un marketplace de proiecte, unde vor fi prezentate soluțiile și tehnologiile destinate modernizării și eficientizării orașelor și regiunilor, proiectele pentru care autoritățile locale şi comunităţile caută sprijinul pentru implementare din partea actorilor privați.

Membrii RBL beneficiază de un regim preferențial de participare la acest eveniment. Discount-ul de 10% este obținut prin alegerea statutul de membru RBL în formularul de înregistrare.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter