IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

De 10 ani, Romanian Business Leaders face România o țară mai bună


De 10 ani, Romanian Business Leaders face România o țară mai bună

Acum 10 ani, patru oameni – Mihai Marcu, Andreea Roșca, Lucian Butnaru și Sorin Axinte – au decis să-și dedice resursele pentru crearea unei comunități de antreprenori, care împreună să pună umărul la construcția unei Românii în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Astăzi, RBL este o comunitate de 230 de lideri de business, în București, Cluj, Iași, Constanța și Baia Mare, care împreună sprijină zeci de mii de beneficiari în proiectele pe care le derulează, pe cei trei piloni: antreprenoriat, educație și bună guvernare.  

În cele 8 ediții ale Summitului Romanian Business Leaders, au fost generate 8 proiecte de anvergură, care construiesc o Românie mai bună: Antreprenoria, Vreau să fiu antreprenor, MERITO, Repatriot, Antreprenorești, ScaleOut, SuperTeach și Antrenament pentru Viitor. Aproape 100.000 de beneficiari, antreprenori, intraprenori, profesori, elevi și studenți stau mărturie pentru entuziasmul și energia comunității RBL, implicată în schimbarea României.

Comunitatea de business RBL a avut de-a lungul timpului aproximativ 450 de membri, atât antreprenori (54%), precum și executivi de top (30%, experți (13%) și reprezentanți ai ONG-urilor (2%), care activează în diferite domenii și arii geografice. Fundația este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), a coordonat de 3 ori Coaliția și a avut de 11 ori coordonarea unor grupuri de lucru din cadrul Coaliției.

„RBL este o organizație formată din oameni cărora nu le este teamă să viseze, oameni care își doresc să schimbe România în bine. În RBL nu există „nu se poate”, ci doar „e posibil”, cu încrederea că făcând lucruri împreună cu pasiune, lumea se schimbă în bine.”  a spus Președintele Fundației Romanian Business Leaders, Dragoș Petrescu.

Pe 8-9 septembrie 2021, Fundația va celebra cei 10 ani în cadrul Summitului Romanian Business Leaders, evenimentul fanion al Fundației. Fiți parte din schimbare, participați la summit.rbls.ro.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter