IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

De ce emoțiile sunt mai raționale decât credem?


De ce emoțiile sunt mai raționale decât credem?

Pentru prima dată în România, în 15 mai 2019, autorul cărții “Feeling Smart – Why Our Emotions Are More Rational Than We Think”, profesorul în economie comportamentală la Universitatea din Ierusalim, Eyal Winter, va vorbi despre prejudecăți comportamentale și implicațiile lor în business, la conferința anuală a Asociației Române de Logistică (ARILOG).

Tema evenimentului este curajul transpus în modul de a acționa, de a duce la împlinire lucrurile în care credem, curajul de a face greșeli și de a învăța din ele. Conferința va fi deschisă de Felix Pătrășcanu, membru de board al Fundației Romanian Business Leaders (RBL) și managing director al FAN Courier, care va vorbi despre curajul și valorile care au stat la baza pornirii RBL și despre rezultatele obținute de organizație în cei 7 ani de activitate. În 15 mai, evenimentul va continua cu povești de succes despre curaj din logistică și supply chain, iar a doua zi, participanții vor putea vizita două structuri logistice, fabrica Federal Mogul și depozitul FAN Courier.

Membrii RBL beneficiază de aceleași condiții de participare la conferință precum membrii ARILOG, respectiv prețul de 150 euro/persoană. Detalii la www.arilog.ro/arilog-conference.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter