IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Groupama – un asigurător pentru ceea ce contează cu adevărat


Groupama  – un asigurător pentru ceea ce contează cu adevărat

De cele mai multe ori, ne place să credem despre noi că suntem puternici. Că indiferent de obstacol, de risc, vom rămâne neclintiți și vom găsi o cale de a reconstrui ceea ce s-a dărâmat. Deși un strop de reziliență nu strică niciodată, noua realitate pe care o trăim ne-a arătat cât suntem de vulnerabili, ne-a revizuit prioritățile și ne-a dat o lecție despre adaptabilitate.

Unii o numesc anti-fragilitate, nouă ne place să credem că sunt momente în care ne întoarcem la ceea ce contează cu adevărat: sănătatea noastră, a familiei noastre, locul pe care îl numim ”acasă”, afacerea dezvoltată după ani de muncă sau hobby-ul preferat.

Oricât de neînfricați am fi, oricât de mult am crede în creativitatea noastră și în puterea noastră de a ne reinventa, avem nevoie să știm că atunci când neprevăzutul se întâmplă, cineva va fi acolo și ne va sprijini. Unii dintre aceia suntem noi, echipa Groupama Asigurări.

Știm că sănătatea nu acceptă compromisuri, de aceea am fost primul asigurător care a decis să acopere în mod excepțional riscurile asociate epidemiei de coronavirus. Astfel, dacă ai sau urmează să închei o Asigurare medicală integrală, o Asigurare de călătorii în țară sau în străinatate sau o Asigurare de viață,  beneficiezi de acoperire în situația diagnosticării cu COVID-19.

Știindu-ți sănătatea ta și a celor dragi ție pe mâini bune, te vei putea concentra la planurile de viitor, la reclădirea sau consolidarea afacerii tale și îți vei găsi poate timp și pentru pasiunile tale.

Noi te putem îndruma să alegi soluții profesioniste și flexibile pentru siguranța afacerii tale cu acoperiri special create pentru a acoperi componente esențiale – angajații pe care te bazezi, bunurile, lucrările și soluțiile logistice, răspunderile civile ce pot apărea – toate parte a succesului tău.

Contextul actual a schimbat multe planuri, a făcut imposibilul să pară posibil, dar în același timp, ne-a învățat că, dacă ai un partener pe care te poți baza, provocările pot fi depășite mai ușor. Groupama Asigurări este un astfel de partener, pentru ca tu să te poți bucura de ceea ce contează cu adevărat.

 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter