IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Let’s Do It, RBL!


Let’s Do It, RBL!

În RBL, ”facem noi” și nu așteptăm ”să se facă” sau ”să facă alții”, iar anul acesta este despre curățenie.

Te supără când mergi cu un partener străin să îi arăți Branul, dar pe drum vede mormane de gunoi aruncate pe văile Carpaților? Vrei să promovezi turismul românesc dar parcă nu ai sta pe o plajă plină de chiștoace?

Hai cu noi la curățenie! Pune-ți mânușile și, alături de echipa ta, alege una dintre comunele Antreprenorești în care să-ți unești forțele cu comunitatea locală la curățenie.

Vino cu noi pe 15 septembrie într-una dintre comunele adoptate de RBL în programul Antreprenorești! Sătenii din Corbi (Argeș), Valea Stanciului (Dolj), Ghindărești (Constanța) și Vultureni (Cluj) s-au organizat ca să își curețe comunitatea în cadrul World Cleanup Day 2018 și au nevoie de o mână de ajutor.

În plus, am mai inspirat alte 3 comunități rurale să se alăture mișcării Let’s Do It Romania pe 15 septembrie – Valea Doftanei (Prahova), Dolheștii Mici (Suceava) și Petriș (Arad).

Cum funcționează:

– Înscrie-te aici.

– Plecăm dimineața pe 15 septembrie către localitatea aleasă

– Facem curat împreună cu localnicii și ne cunoaștem mai bine

„Let’s Do It, Romania!”– este cea mai mare mișcare socială din România, care din 2010 și până în prezent, a implicat peste 1.400.000 de voluntari și a adunat aprox. 18.000 de tone de deșeuri. Pe 15 septembrie 2018 organizăm World Cleanup Day, cea mai ambițioasă mișcare civică de pe Glob – 150 de țări se unesc pentru a curăța deșeurile de peste tot!

De ce “Let’s Do It, Romania!”?

 – Pentru că ne-am săturat să stăm pe margine și să fim simpli spectatori, fără a acționa – avem nevoie de mai mulți DOERS!

– Pentru că, dacă ne unim toți într-o zi, putem aduce schimbări vizibile României și lumii întregi;

– Pentru că în România problema deșeurilor este una reală;

– Pentru că locuitorii României trebuie să înțeleagă importanța unui comportament responsabil față de mediu și necesitatea aplicării acestuia în viața de zi cu zi;

– Pentru că gesturile mici schimbă lumea!

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter