IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Peste 50 de lideri la prima intalnire a clubului Romanian Business Leaders


Peste 50 de lideri la prima intalnire a clubului Romanian Business Leaders

Primii membri ai clubului Romanian Business Leaders au participat, ieri, la un cocktail organizat pentru anuntarea urmatoarelor evenimente majore ale comunitatii, pana la cea de a doua editie a Romanian Business Leaders Summit, din 7-8 februarie 2013.

Pentru organizarea Summit-ului a fost creat un grup de lucru dedicat, coordonat de Andreea Rosca (membru fondator) si Brindusa Fidanza (membru in board). Membrii Romanian Business Leaders care doresc si au disponibilitatea sa ajute la organizarea Summit-ului se pot alatura acestui grup de lucru – scriind un mesaj la sebastian.hubati@rbls.ro. Prima intalnire a grupului de lucru va avea loc pe 6 noiembrie 2012, iar temele de pe agenda Summit-ului din 2013 vor fi stabilite de intreaga comunitate pe 6 decembrie 2012.

Membrii Romanian Business Leaders se pot implica si in oricare din urmatoarele 5 grupuri de lucru operationale ale Fundatiei: PROIECTE (impreuna cu Ioana Filipescu si Mihai Marcu), COMUNITATE (impreuna cu Mihaela Perianu si Lucian Butnaru),COMUNICARE si PARTENERIATE (impreuna cu Sorin Axinte si Dan Pascariu), ADVOCACY (impreuna cu Anca Harasim si Catalin Dima) si FUNDRAISING (impreuna cu Dragos Dinu). Mecanismul de alaturare este acelasi – un mesaj la sebastian.hubati@rbls.ro.

Proiectul Romanian Business Leaders Summit a fost lansat in septembrie 2011 si s-a concretizat in 2-3 februarie cu generarea a 13 proiecte concrete pentru Romania, in sase domenii prioritare: EDUCATIE, BUNA GUVERNARE, CULTURA ANTREPRENORIALA, COAGULAREA COMUNITATII, STRATEGIE DE TARA si DEZVOLTAREA CAPITALULUI AUTOHTON.

200 de lideri din business au participat la prima editie a Summit-ului, iar peste 100 dintre acestia au continuat sa se implice in realizarea proiectelor. In cele 8 luni de activitate in cadrul proiectelor, liderii au investit peste 2.000 de ore voluntare din timpul lorsi au participat la peste 100 de intalniri de proiect.

Istoricul complet al proiectului Romanian Business Leaders este disponibil aici.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter