IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

PROFIL DE MEMBRU – RUXANDRA BUCEVSCHI (Founder & Business Development Manager, Twinkle Star) – reziliența și importanța procesului educațional de calitate


PROFIL DE MEMBRU – RUXANDRA BUCEVSCHI (Founder & Business Development Manager, Twinkle Star) – reziliența și importanța procesului educațional de calitate

Despre Ruxandra Bucevschi

Ce îți dorești să știe despre tine colegii din RBL?

Ceea ce cred că nu se vede de la primele interacțiuni este că reziliența este unul dintre atuurile mele, nu mă descurajez dacă nu am rezultatele dorite de la primele încercări. Când lucrez la un proiect, îmi place să stabilim clar care este scopul și cifrele, iar acest lucru mă motivează să evaluez constant și să văd dacă facem pașii în direcția potrivită. Atât eu, cât și soțul meu avem câte un business, acestea sunt distincte, în domenii diferite și nu ne influențăm deciziile.

Despre Twinkle Star

Ce face compania ta și care e diferențiatorul?

Twinkle Star oferă încredere în oameni și face lucrul acesta prin cursurile de limba engleză și germană pe care le organizează. Suntem cel mai mare centru lingvistic din România, avem peste 6.500 de cursanți în Iași, 5.000 în Botoșani și, mai nou, în București.

Pe lângă cursurile de pregătire, suntem și 1 dintre cele 5 centre de examinare Cambridge. Acest lucru se traduce printr-o colaborare strânsă și de lungă durată cu cei de la Cambridge English, care ne-au acreditat să putem organiza examene pe teritoriul României. Efortul a fost în momentul scalării. Este provocator să menții rezultate excepționale la peste 6.500 de cursanți și sunt extrem de mândră de echipa mea care a setat standardele cu o rată de promovabilitate a examenelor mereu peste 99%.

Pe scurt, Twinkle Star organizează cursuri de limba engleză dedicate copiilor, adolescenților și adulților și certifică cunoștințele prin examenele internaționale Cambridge.

Despre Ruxandra Bucevschi în RBL

Cum arată România în care copiii tăi își doresc să trăiască? Care e contribuția ta la această Românie?

O Românie în care procesul educațional este calitativ, aplicabil în viața de zi cu zi, care pregătește copiii pentru viața viitorului adult.

O Românie în care businessurile au o etică curată și un mediu de dezvoltare propice, în care statul să fie un aliat puternic pentru antreprenori.

Am ales calea antreprenoriatului deoarece am dorit o alternativă a învățământului de stat. O variantă în care copiii învață de plăcere, învață pentru că își dau seama că abilitățile dobândite au aplicabilitate în lumea reală. Mai departe a fost responsabilitatea mea să mă asigur că aceste abilități au contextul potrivit pentru dezvoltare: lucrul în echipă, ascultare activă, încadrare în termene, puterea de a reîncerca – sunt abilități care ne sunt necesare indiferent de domeniul de activitate. Cum ar fi dacă lucrurile pe care le învățăm zi de zi la grădiniță, școală, facultate ar avea o relevanță mai mare în viața reală? Consider că Twinkle Star contribuie la dezvoltarea abilităților care sunt cerute în acest moment.

Acesta este și motivul pentru care m-am alăturat Romanian Business Leaders pentru a aduce partea mea de contribuție viitoarei generații.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter