IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

PROFIL DE MEMBRU – Zsolt Rudnyanszky (Owner JJ Group) și modalitatea de a alege oamenii cu care lucrează


PROFIL DE MEMBRU – Zsolt Rudnyanszky (Owner JJ Group) și modalitatea de a alege oamenii cu care lucrează

Despre Zsolt Rudnyanszky

Ce îți dorești să știe despre tine colegii din RBL?

În acest an împlinesc 50 de ani, sunt tatăl a 3 copii minunați, am început antreprenoriatul în 2002 și sunt Președintele Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate. Sunt aici să împărtășesc cu colegii mei din această comunitate experiența mea în domeniul afacerilor, valorile pe care le consider fundamentale în conducerea unei afaceri și modul în care am reușit să navighez într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Sunt deschis să învăț și să împărtășesc cunoștințele mele în cadrul Romanian Business Leaders pentru a contribui la dezvoltarea comunității noastre de business din România.

Ce te ajută să îți păstrezi optimismul?

Îmi fac obiceiul să apreciez lucrurile bune din viața mea și să mărturisesc recunoștința pentru acestea. Fie că este vorba despre relații personale, realizări profesionale sau simple bucurii zilnice, recunoașterea acestor aspecte mă ajută să rămân concentrat pe partea pozitivă a vieții.

Ce carte ți-a schimbat major modul în care priveai lucrurile?

Recomand cu mare drag cartea ATOMIC HABITS. Este o carte scrisă de James Clear, care explorează modul în care obiceiurile mici, pot avea un impact semnificativ asupra vieții noastre.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit? 

Unul dintre cele mai valoroase sfaturi pe care le-am primit și care a avut un impact semnificativ asupra mea este să nu reacționez impulsiv și să nu încerc să rezolv conflictele în momentul în care acestea apar. Sfătuitorul meu m-a încurajat să îmi acord timp să reflectez și să analizez situația înainte de a lua o decizie sau de a răspunde într-o situație tensionată. Acest sfat m-a învățat să fiu mai conștient de propria mea reacție și să aștept momentul potrivit pentru a aborda și rezolva problemele, oferindu-mi astfel o perspectivă mai clară și mai echilibrată. Practicarea acestui sfat mi-a adus multe beneficii în relațiile interpersonale și în gestionarea eficientă a situațiilor dificile.

Care este cea mai îndrăgită destinație de vacanță?

Cea mai îndrăgită destinație de vacanță pentru mine este, fără îndoială, o stațiune montană unde pot să practic sporturi de iarnă, în special schiatul. Nimic nu se compară cu senzația de libertate și bucurie pe care o simt atunci când sunt pe pârtie, respirând aerul proaspăt al munților și admirând peisajele spectaculoase în timp ce alunec pe zăpadă. Atmosfera relaxantă și revigorantă de pe vârfurile munților mă conectează cu natura și mă ajută să-mi eliberez mintea de stresul cotidian. Așa că, pentru mine, o vacanță la munte pentru a schia este întotdeauna o alegere perfectă și preferată.

Despre JJ Group

Ce face compania ta?

Povestea JJ Group a început ca producător de semnalistică și sisteme de afișare în industria publicității, iar acum avem cea mai vastă gama de materiale publicitare care se pot livra în 24h.

O bună practică din companie pe care dorești să o împărtășești cu ceilalți membri

Folosirea unui soft de management bazat pe obiective și rezultate cheie. 

Cum s-a născut în mintea ta business-ul pe care îl conduci astăzi?

Businessul a apărut în anul 2002 când pe piața din România nu exista nici un producător de sisteme de afișare din aluminiu. Am fost pionierii acestei categorii de produse în România.

Cum alegi oamenii cu care lucrezi îndeaproape?

Atunci când aleg oamenii cu care lucrez îndeaproape, prioritatea mea este să găsesc persoane care împărtășesc aceleași valori și principii ca și mine. Consider că este crucial să existe o aliniere a valorilor noastre, deoarece acest lucru asigură un fundament solid pentru colaborare și încredere reciprocă în echipă. În plus, este esențial ca acești oameni să fie capabili să respecte și să își îndeplinească angajamentele, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, în cadrul termenelor stabilite.

Ce lecție majoră ai învățat, navigând compania prin pandemie?

Mă găsesc mai productiv lucrând de acasă, unde pot evita distragerile cauzate de lucrurile mărunte de la birou.

Despre Zsolt Rudnyanszky în RBL

Cum arată România în care copiii tăi își vor dori să trăiască?

Îmi doresc ca România să fie o țară sigură și civilizată, unde se pune accentul pe aspectele pozitive și nu pe tragedii. Un loc în care sistemul educațional îi învață pe copii să ducă o viață fericită, sănătoasă și să colaboreze eficient în echipă.

În ce crezi că stă forța unei comunități?

Forța unei comunități constă în colaborarea membrilor în rezolvarea problemelor comune.

Ce beneficii simți că primești pentru că ești parte din RBL?

Interacțiuni și educație de calitate prin intermediul rețelei. Mă conectez cu indivizi cu interese similare, învăț din soluțiile găsite la problemele comune și ofer ajutor celor care doresc să învețe din experiențele mele și din greșelile pe care le-am făcut.

Ce înseamnă pentru tine ÎMPREUNĂ?

Contribuția fiecărui membru al grupului într-un efort colectiv pentru a realiza ceva ce nu putem realiza fiecare individual. 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter