IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Reziliența pentru creștere în afaceri – dezbătută la Conferința regională RBL Cluj


<strong><em>Reziliența pentru creștere în afaceri – dezbătută la Conferința regională RBL Cluj</em></strong>

Studii de caz de la specialiști, networking între manageri și antreprenori, prognoze de business

Conferința regională RBL Cluj, ce va avea loc în 16 martie 2023 la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, aduce în aceeași sală peste 150 antreprenori, manageri și lideri de business pentru a pune în centrul atenției tema centrală, „Reziliența pentru creștere”.

Conferința se află la cea de-a V-a ediție și are ca scop să aducă în prim-plan publicului prezent atât studii de caz despre modalități prin care antreprenorii fac față schimbărilor, cât și discuții cu specialiștii din mediul economic, management sau marketing despre evoluția, oportunitățile, dezvoltarea și adaptarea businessurilor.

În deschidere, Dragoş Petrescu (Președinte al Grupului City Grill | Președinte al Fundației Romanian Business Leaders) și Dan Pitic (Manager General Perpetuum | Lider al Filialei RBL Cluj) vor discuta despre ceea ce reprezintă o comunitate precum cea coagulată de-a lungul timpului în jurul Fundației Romanian Business Leaders, dar și cât de importantă e o astfel de comunitate în mediul de afaceri românesc.

În cadrul Conferinței regionale RBL Cluj, prin prezența la eveniment a lui Dan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, va fi transmis și un mesaj de 10 minute din partea autorităților locale.  Mădălina Marcu (Philanthropy & CSR Advisor ARC Romania) și Dan Isai (CEO SaladBox) vor fi prezentatorii evenimentului, iar printre moderatorii din cadrul evenimentului se numără Claudia Indreica (CEO Psihoselect), Monica Ivan (Director General BRK Financial Grup), Anca Rarău (Fondator Brandocracy), Sorin Sucală (Broker/Owner RE/MAX Pro), Horațiu Petrusa (Cofondator VisidotApp), Sorana Cernea (Partener TPA România) și Gabriel Prefac (Managing Partner Ageto Consulting).

Studii de caz prezentate de profesioniști în domenii relevante pentru mediul de business

În prima parte a Conferinței regionale RBL Cluj, vor fi abordate subiecte precum Macroeconomie – Europa Centrală și de Est: Înfruntând șocuri economice și geopolitice – Prognoze pentru 2023-24, Management și finanțare – Perspective despre creştere, alături de Keynote speech: radiografia antreprenorială și o abordare bazată pe realitatea actuală care pot ajuta antreprenorii, în munca lor zilnică, pentru a-și crește business-ul.

Printre speakerii cu care antreprenorii și managerii din regiune și nu numai se vor întâlni în 16 martie 2023 se numără Dan Bucșa (Chief CEE Economist UniCredit Bank AG), Tiberiu Moisă (Deputy CEO Banca Transilvania), Voicu Oprean (CEO Arobs Transilvania Software), Daniel Donici (Managing Partner Artesana).

Atelierele practice susținute de specialiști în domenii de interes pentru mediul de business

Prin participarea la aceste ateliere, antreprenorii și managerii au oportunitatea să cunoască studii de caz concrete, să primească informații relevante și de actualitate, dar și să afle răspunsurile la provocările lor din business direct de la speakerii specialiști care le susțin. 

Atelierele practice se desfășoară în două sesiuni, cu participare la alegere la oricare două dintre ele, iar temele vor fi: 

1.De la procese manuale la procese inteligente: beneficiile I.A. pentru afaceri, 

2.Controlul cash-flow-ului, profitului și al performanței financiare – provocări si soluții,

3.Extinderea afacerii pe piețe externe, 

4.Succesul unui proiect cu fonduri europene: pregătire și implementare, 

5.Mix-ul de beneficii salariale: motivare, calibrare și taxare.

Publicul se va întâlni și aici cu specialiști precum: Alin Dincă (Managing Partner Digital Transformation Center), Dalia Buga (CFO Ecolor), Johannes Becker (Partner TPA Romania) și Florica Cira (Managing Partner FINACO).

Înscrierile continuă aici – https://bit.ly/InscrieriConferintaregionalaRBLCluj, unde poți afla și detalii despre Oferta Corporate, în care beneficiezi de discount la 5 bilete cumpărate.

Despre Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders (RBL) este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. Proiectele Fundației se subscriu celor trei domenii pe care comunitatea RBL le consideră importante pentru schimbarea și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație și bună guvernare. Mai multe pe www.rbls.ro.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter