IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Romanian Business Leaders la Oradea, pe 28 septembrie, la conferinta BizTech 2012


Romanian Business Leaders la Oradea, pe 28 septembrie, la conferinta BizTech 2012

Dupa intalnirile cu comunitatile de afaceri din Timisoara (martie 2012) si Cluj-Napoca (iunie 2012), Romanian Business Leaders discuta vineri, 28 septembrie, cu oamenii de business din Oradea, in deschiderea celei de a doua zi a conferintei BizTech 2012.

Sorin Axinte – membru fondator al Fundatiei Romanian Business Leaders – va vorbi despre cum pot mediul si oamenii de afaceri sa revitalizeze spiritul de lider in Romania si despre cum il pot manifesta, concret, in contextul economiei ?i societatii de astazi.

Reprezentantul Romanian Business Leaders va prezenta provocarile majore pentru Romania, pe care comunitatea de afaceri le anticipeaza in urmatoarele 12 luni si va vorbi despre solutiile si proiectele concrete pe care Romanian Business Leaders le realizeaza deja, ca raspuns la aceste tendinte si care se indreapta cu precadere spre dezvoltarea culturii antreprenoriale si inovatie.

In luna mai 2012, Romanian Business Leaders a adunat viziunile a peste 170 de antreprenori si sefi de multinationale privind principalele provocari pentru Romania in urmatorul an. Asteptarile lor au fost coroborate cu cele exprimate de liderii de business din Timisoara si Cluj- Napoca si au fost sintetizate in cercetarea AGENDA ROMANIA. Iar acest raport va sta la baza discutiilor si noilor proiecte ale comunitatii, care vor rezulta la Romanian Business Leaders Summit-ul din februarie 2013.

Mai multe detalii despre Conferinta BizTech 2012 de la Oradea, din perioada 27-28 septembrie.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter