IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

ScaleOut, sprijin pentru exportatori: pregătire pentru internaționalizare și misiuni economice online


ScaleOut, sprijin pentru exportatori: pregătire pentru internaționalizare și misiuni economice online

Nevoile mediului de business vor fi diferite în următoarele 12 luni, în contextul crizei COVID-19. Acest nou context permite căutarea de noi canale de vânzare, proiecte de cercetare de piață și țintirea clienților de la distanță. O parte dintre expozițiile și târgurile internaționale sunt întrerupte o perioadă, astfel încât companiile trebuie să fie active pentru a ajunge la potențiali parteneri și să organizeze întâlniri digitale.

Un exemplu de acțiune nouă și interactivă pentru antreprenori este seria de misiuni economice online, începută de echipa ScaleOut, cu un webinar despre oportunități de business din Elveția. Au urmat Spania și Germania, iar pe 8 octombrie, ora 12:00, organizăm un eveniment despre Ungaria.

Cel mai bun mod prin care antreprenorii și managerii români pot să testeze piețele internaționale: participarea la misiuni economice de tip match-making pentru a primi informații și acces la specialiști din piața țintă.

Poți cunoaște antreprenori, bancheri, manageri, diplomați și specialiști care îți pot fi alături în efortul tău de internaționalizare.

Partenerii proiectului ScaleOut sunt EximBank, Deloitte, Google Romania, eMag, DocProcess.

Viziunea ScaleOut: Internaționalizarea, mentalitatea “Born Global” și exporturile sunt astăzi mai relevante ca niciodată. Prin urmare, antreprenorii care vor planta semințele internaționalizării în următorul an își vor proteja companiile pentru viitoarele perioade incerte.

Ideea ScaleOut (program lansat cu numele Start-Up Bridge în anul 2018) a fost generată de nevoia antreprenorilor români de a trece granițele propriu-zise ale țării (pentru dezvoltare regională), dar și de a-și depăși barierele mentale mai mari sau mai mici pe care le avem toți când vine vorba de business. ScaleOut creează programe educaționale despre export și internaționalizare, evenimente de comunitate și schimburi de experiență între ecosisteme, de know-how, colaborarea între firmele din domeniu din diverse țări ale lumii.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter